Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pipe

Electra

Pipe Elektra, ki nima ločenega ročaja, pritegne vsakogar zaradi svoje elegance in pametnega videza, je odločilna, da je edinstvena za kuhinje. Digitalni mešalnik pomivalnega korita uporabnikom omogoča prosto gibanje v kuhinjah, hkrati pa ponuja možnosti dveh različnih funkcij pretoka. Na sprednjem delu elektrode ima elektronska blazinica dostop do vseh funkcij, bodisi ko je razpršilec nameščen v izliv ali v roko s samo konico prsta, ki jo lahko nadzorujete.

Ime Projekta : Electra, Ime oblikovalcev : E.C.A. Design Team, Naročnik ime : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Electra Pipe

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.