Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Komplet Za Kuhanje Ognja

Firo

Komplet Za Kuhanje Ognja FIRO je večnamenski in prenosni 5kg kuhalni set za vsak odprt ogenj. Pečica ima 4 lonce, pritrjene na odstranljivo konstrukcijo tirnic predala z vrtljivim opornikom za vzdrževanje nivoja hrane. Tako lahko FIRO enostavno in varno uporabimo kot predal, ne da bi razlivali hrano, medtem ko pečica polovico leži v ognju. Lonci se uporabljajo za kuhanje in prehranjevanje, z njimi pa se uporablja orodje za jedilni pribor, ki se na obeh straneh lončke zapeče, da jih nosijo v žepkih s toplotno izolacijo, medtem ko so vroče. Vsebuje tudi odejo, ki je tudi torba, v kateri je vsa uporabna oprema.

Ime Projekta : Firo, Ime oblikovalcev : Andrea Sosinski, Naročnik ime : NIMTSCHKE DESIGN - Andrea Sosinski.

Firo Komplet Za Kuhanje Ognja

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.