Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Fotelj

Infinity

Fotelj Glavni poudarek dizajna fotelja Infinity je narejen prav na naslonjalu. Gre za sklicevanje na simbol neskončnosti - obrnjeno številko osem. Kot da pri obračanju spreminja obliko, postavlja dinamiko črt in ponovno ustvarja znak neskončnosti na več ravninah. Naslonjalo nas potegne skupaj več elastičnih trakov, ki tvorijo zunanjo zanko, ki se prav tako vrača k simboliki neskončnega cikla življenja in ravnotežja. Dodaten poudarek je na edinstvenih nogah, ki varno pritrdijo in podpirajo stranske dele naslanjača, kot to počnejo spone.

Razsvetljava

Capsule

Razsvetljava Oblika žarnice Kapsula ponavlja obliko kapsul, ki so tako razširjene v sodobnem svetu: zdravila, arhitekturne strukture, vesoljske ladje, termoze, cevi, časovne kapsule, ki sporočila potomcem prenašajo že več desetletij. Lahko je dveh vrst: standardna in podolgovata. Žarnice so na voljo v več barvah z različnimi stopnjami preglednosti. Vezava z najlonskimi vrvmi svetilki doda ročno izdelan učinek. Njegova univerzalna oblika je bila določitev enostavnosti izdelave in množične proizvodnje. Prihranitev v proizvodnem procesu svetilke je njegova glavna prednost.

Paviljon

ResoNet Sinan Mansions

Paviljon ResoNet Pavilion naroči Sinan Mansions v Šanghaju za praznovanje kitajskega novega leta 2017. Sestavljen je iz začasnega paviljona in interaktivne LED luči "resonet", pritrjene na notranji površini. Uporablja tehnike Low-Fi za vizualizacijo resonančnih frekvenc, ki so v naravnem okolju, s pomočjo interakcije javnosti in okoliških elementov, ki jih zazna LED mreža. Paviljon osvetli javno kraljestvo kot odziv na vibracijske dražljaje. Poleg tega, da si obiskovalci lahko ogledajo želje spomladanskega festivala, ga lahko uporabimo tudi kot odrsko sceno.

Fotelj

Lollipop

Fotelj Fotelj Lollipop je kombinacija nenavadnih oblik in modnih barv. Njegove silhuete in barvni elementi so morali biti na daljavo videti kot bomboni, hkrati pa bi se moral fotelj prilegati v notranjost različnih stilov. Oblika chupa-chups je bila osnova naslonjala za roke, hrbet in sedež sta v obliki klasičnih bonbonov. Fotelj Lollipop je ustvarjen za ljudi, ki imajo radi drzne odločitve in modo, vendar se nočejo odreči funkcionalnosti in udobju.

Kontrola Kakovosti Zraka

Midea Sensia AQC

Kontrola Kakovosti Zraka Midea Sensia AQC je inteligenten hibrid, ki domačo notranjost združuje tako z eleganco kot s slogom. Prinaša humanizirano tehnologijo in inovacije s funkcijami, nadzorom čiščenja temperature in kakovosti zraka z razsvetljavo in vazo v dekor prostora. Dobro počutje je doseženo s pomočjo senzorskih tehnologij, ki lahko odčitavajo okolje in ohranjajo lokalno temperaturo in vlažnost v skladu s prejšnjimi nastavitvami, ki jih je izdelal MideaApp.

Klimatska Naprava

Midea Sensia HW

Klimatska Naprava Midea Sensia spodbuja kakovost življenja in inovativen način izpostavitve predmeta dekoracije. Poleg učinkovitosti pretoka zraka in tišine predstavlja inovativno zaslon na dotik, ki omogoča dostop do funkcij in barv ter intenzivnosti strele. Barvna terapija, ki pomaga protistresnemu procesu, trendi inovativnih izdelkov na oba načina, počutje in estetiko. Poleg drugačne estetike njegove oblike združujejo domačo notranjost tako z eleganco kot s slogom, ki hišo cenijo s posredno svetlobo.