Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Park Klop

Nessie

Park Klop Ta projekt temelji na idejni zamisli "Drop & Pozabi", to je enostavna namestitev na mestu z minimalnimi stroški vgradnje glede na obstoječe infrastrukture v urbanem okolju. Robusten beton tekoče oblike, skrbno uravnotežen, ustvarja prijetno in udobno sedenje.

Hi-Fi Gramofon

Calliope

Hi-Fi Gramofon Končni cilj mize Hi-Fi je ponovno ustvariti najčistejše in nekontaminirane zvoke; to bistvo zvoka je tako termin kot koncept te zasnove. Ta čudovito oblikovan izdelek je skulptura zvoka, ki reproducira zvok. Kot gramofon je eden najbolj uspešnih gramofonov Hi-Fi, ki je na voljo, ta neprimerljiva zmogljivost pa je nakazana in poudarjena zaradi svoje edinstvene oblike in oblikovnih vidikov; združevanje oblike in funkcije v duhovni zvezi za utelešenje gramofona Calliope.

Umivalnik

Vortex

Umivalnik Namen zasnove vrtinca je najti novo obliko, ki bo vplivala na pretok vode v umivalnikih in tako povečala njihovo učinkovitost, prispevala k njihovi uporabniški izkušnji in izboljšala njihove estetske in semiotične lastnosti. Rezultat je metafora, ki izhaja iz idealizirane vrtinčne oblike, ki pomeni odtok in pretok vode, ki vizualno označuje celoten objekt kot delujoč umivalnik. Ta oblika v kombinaciji s pipo vodi vodo po spiralni poti, ki omogoča, da enaka količina vode pokrije več tal, kar ima za posledico manjšo porabo vode za čiščenje.

Drsalka Za Mehak In Trd Sneg

Snowskate

Drsalka Za Mehak In Trd Sneg Originalni snežni skejt je tu predstavljen v povsem novi in funkcionalni zasnovi - iz mahagona iz trdega lesa in z inox tekači. Ena prednost je, da se lahko uporabljajo tradicionalni usnjeni škornji s peto, zato kot posebni škornji ni povpraševanja. Ključno za vadbo drsalca je preprosta tehnika vezanja, saj sta oblikovanje in konstrukcija optimizirana z dobro kombinacijo širine in višine rolke. Drugi odločilni dejavnik je širina tekačev, ki optimizira upravljanje drsanja na trdnem ali trdem snegu. Tekači so iz nerjavečega jekla in opremljeni z vijačnimi vijaki.

Svetlobna Konstrukcija

Tensegrity Space Frame

Svetlobna Konstrukcija Svetilka za vesoljski okvir Tensegrity uporablja načelo RBFullerja 'Manj za več' za izdelavo svetlobne napeljave z uporabo le svetlobnega vira in električne žice. Tensegrity postane strukturno sredstvo, s katerim oba delujeta v stiskanju in napetosti, da bi ustvarila na videz diskontinuirano svetlobno polje, ki ga določa le njegova strukturna logika. Njegova razširljivost in ekonomičnost proizvodnje govorita o blagu neskončne konfiguracije, katere svetlobna oblika se milostno upira gravitaciji s preprostostjo, ki potrjuje paradigmo naše epohe: doseči več, ob uporabi manj.

Kabrioletna Naprava Za Izobraževanje

Pupil 108

Kabrioletna Naprava Za Izobraževanje Učenec 108: Najbolj dostopna Windows 8 kabrioletna naprava za izobraževanje. Nov vmesnik in povsem nova izkušnja pri učenju. Učenec 108 obvlada svet tabličnih računalnikov in prenosnikov, ki se preklapljata med obema, za izboljšanje uspešnosti v izobraževanju. Windows 8 odpira nove možnosti učenja, kar študentom omogoča, da v celoti izkoristijo funkcijo zaslona na dotik in nešteto aplikacij. Pupil 108 je del Intel® izobraževalnih rešitev, ki je najbolj dostopna in primerna rešitev za učilnice po vsem svetu.