Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Koledar

NISSAN Calendar 2013

Koledar Vsako leto Nissan izdela koledar na temo svoje blagovne znamke "Navdušenje za razliko od vseh drugih". Različica leta 2013 je napolnjena z odpirajočimi očmi in edinstvenimi idejami in podobami, ki so rezultat sodelovanja s plesno slikarsko umetnico SAORI KANDA. Vse slike v koledarju so dela umetnika plesnega slikarstva SAORI KANDA. Svojo navdih, ki ga je vozilo Nissan dalo v svoje slike, je risala neposredno na horizontski zavesi, nameščeni v studiu.

Ime Projekta : NISSAN Calendar 2013, Ime oblikovalcev : E-graphics communications, Naročnik ime : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN Calendar 2013 Koledar

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.