Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Projekt Tipografije

Reflexio

Projekt Tipografije Eksperimentalni tipografski projekt, ki združuje odsev na ogledalu s papirnatimi črkami, izrezanimi po eni od njegovih osi. Rezultat je modularnih kompozicij, ki enkrat fotografirane predlagajo 3D slike. Projekt uporablja magično in vizualno nasprotje za prehod iz digitalnega jezika v analogni svet. Konstrukcija črk na ogledalu ustvarja nove realnosti z odsevom, ki niso ne resnica ne laž.

Ime Projekta : Reflexio, Ime oblikovalcev : Estudi Ramon Carreté, Naročnik ime : Estudi Ramon Carreté.

Reflexio Projekt Tipografije

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.