Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Spletna Stran

Illusion

Spletna Stran Revija Scene 360 je zagnala Illusion leta 2008 in hitro postane njen najuspešnejši projekt z več kot 40 milijoni obiskov. Spletno mesto je namenjeno neverjetnim stvaritvam v umetnosti, oblikovanju in filmu. Od hiperrealističnih tetovaž do osupljivih pokrajinskih fotografij bo izbira objav pogosto bralcem rekla »WOW!«

Ime Projekta : Illusion, Ime oblikovalcev : Adriana de Barros, Naročnik ime : Illusion.

Illusion Spletna Stran

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.