Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Posoda Za Oljke

Oli

Posoda Za Oljke OLI, vizualno minimalističen objekt, je bil zasnovan na podlagi njegove funkcije, ideje o skrivanju jamov, ki izhajajo iz posebne potrebe. Sledila so opažanja različnih situacij, grdota jama in potreba po povečanju lepote oljk. Kot dvostransko embalažo je bil Oli ustvarjen tako, da bi enkrat, ko ga odprete, poudaril faktor presenečenja. Oblikovalca je navdihnila oblika oljke in njena preprostost. Izbira porcelana je povezana z vrednostjo samega materiala in njegovo uporabnostjo.

Ime Projekta : Oli, Ime oblikovalcev : Miguel Pinto Félix, Naročnik ime : MPFXDESIGN.

Oli Posoda Za Oljke

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.