Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Plakat

Chirming

Plakat Ko je bil Sook mlad, je na gori zagledala lepega ptiča, vendar je ptica hitro odletela, za seboj pa je pustila le zvok. Na nebu je pogledala, da bi našla ptico, toda vse, kar je videla, so bile drevesne veje in gozd. Ptica je stalno pela, a ni imela pojma, kje je. Ptič je bil že od malih nog drevesne veje in velik gozd do nje. Zaradi te izkušnje je vizualiziral zvok ptic kot gozd. Zvok ptic sprošča um in telo. To je pritegnilo njeno pozornost in to je združila z mandalo, ki vizualno predstavlja zdravljenje in meditacijo.

Ime Projekta : Chirming, Ime oblikovalcev : Sook Ko, Naročnik ime : Sejong University.

Chirming Plakat

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.