Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Obešalnik Za Metulje

Butterfly

Obešalnik Za Metulje Obešalnik metuljev je dobil ime zaradi podobnosti obliki letečega metulja. To je minimalistično pohištvo, ki ga je mogoče sestaviti na primeren način zaradi zasnove ločenih komponent. Uporabniki lahko obešalnik hitro sestavijo z golimi rokami. Ko se je treba premikati, je priročno prevažati po demontaži. Namestitev poteka samo v dveh korakih: 1. zložite oba okvira skupaj, da tvorita X; in okvirje v obliki diamanta na vsaki strani prekrivajte. 2. Leseni kos potisnite skozi prekrivne okvirje v obliki diamanta na obeh straneh, da držijo okvirje

Kapuca

Black Hole Hood

Kapuca Ta kapuca, ki sta jo zasnovala navdih za črno luknjo in črvov, naredi izdelek čudovite in moderne oblike, kar vse povzroča čustvena občutja in cenovno ugodna. Med kuhanjem naredi čustvene trenutke in enostavno uporabo. Je lahka, enostavna za namestitev, enostavna za čiščenje in zasnovana za moderne kuhinje na ilandu.

Zvočnik

Black Hole

Zvočnik Črna luknja je zasnovana na podlagi sodobne inteligentne tehnologije in je prenosni zvočnik Bluetooth. Lahko bi ga povezali s katerim koli mobilnim telefonom z različnimi platformami, na voljo pa je tudi USB vrata za povezavo z zunanjim prenosnim pomnilnikom. Vgrajena luč se lahko uporablja kot namizna luč. Tudi privlačen videz črne luknje omogoča, da je privlačna domača oprema uporabna pri notranjem oblikovanju.

Prenosni Bluetooth Zvočnik

Black Box

Prenosni Bluetooth Zvočnik To je prenosni zvočnik Bluetooth. Je lahka in majhna ter ima čustveno obliko. Obliko zvočnika Black Box sem oblikoval tako, da sem poenostavil obliko valov. Za poslušanje stereo zvoka ima dva zvočnika, levi in desni. Tudi ta dva zvočnika sta vsak del valovne oblike. Ena je pozitivna oblika vala in ena negativna oblika vala. Za uporabo lahko ta naprava poveže par z drugimi elektronskimi napravami, kot sta mobilni in računalnik prek Bluetooth in predvaja zvok. Prav tako ima skupno rabo baterije. Če sestavite dva zvočnika, se na mizi prikaže črno polje, ko ga ne uporabljate.

Prenosni Zvočnik

Seda

Prenosni Zvočnik Seda je osnovna funkcionalna naprava za obveščevalno tehnologijo. Držalo za pisalo v sredini je organizator prostora. Tudi digitalne funkcije, kot so vrata USB in povezava Bluetooth, omogočajo prilagoditev uporabe prenosnega predvajalnika in zvočnika z domačim območjem. Svetlobna palica, vdelana v zunanje telo, deluje kot namizna luč. Tudi privlačen videz razkošja omogoča, da je privlačna domača oprema uporabna pri notranjem oblikovanju. Prav tako je uporaba prostora na boljši način ena bistvenih lastnosti Seda.

Skodelica In Krožnik Za Kavo

WithDelight

Skodelica In Krožnik Za Kavo Postrežba sladkih dobrot z zalogaj na strani kave je del mnogih različnih kultur, saj je običaj, da v Turčiji postrežemo skodelico kave s turško slastjo, biskoti v Italiji, churros v Španiji in datlji v Arabiji. Vendar na običajnih krožnikih te priboljške drsijo proti skodelici za vročo kavo in se iz razlite kave prilepijo ali zmočijo. Da bi to preprečili, ima ta kavna skodelica krožnik z namenskimi režami, ki ohranjajo priboljške za kavo. Ker je kava ena najpomembnejših vročih pijač, je izboljšanje kakovosti pitja kave pomembno v vsakdanjem življenju.