Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Espresso Stroj

Lavazza Tiny

Espresso Stroj Majhen, prijazen espresso aparat, ki v vaš dom prinese pristno italijansko kavno doživetje. Dizajn je veselo mediteranski - sestavljen iz osnovnih formalnih gradnikov - praznuje barve in uporablja oblikovalski jezik Lavazze pri izoblikovanju in podrobnostih. Glavna lupina je narejena iz enega kosa in ima mehke, a natančno nadzorovane površine. Osrednji greben doda vizualno strukturo, čelni vzorec pa ponavlja vodoravno temo, ki je pogosto prisotna na izdelkih Lavazza.

Ime Projekta : Lavazza Tiny, Ime oblikovalcev : Florian Seidl, Naročnik ime : Lavazza.

Lavazza Tiny Espresso Stroj

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.