Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Aparat Za Kavo

Lavazza Desea

Aparat Za Kavo Prijazen stroj, zasnovan tako, da ponuja celoten paket italijanske kulture kave: od espressa do pristnega kapučina ali latte. Dotični vmesnik izbire razporedi v dve ločeni skupini - ena za kavo in ena za mleko. Pijače lahko personaliziramo s funkcijami za povečanje temperature in mlečne pene. Potrebna storitev je označena v središču z osvetljenimi ikonami. Stroj je opremljen z namensko stekleno skodelico in uporablja jezik obrazca Lavazza z nadzorovano površino, rafiniranimi detajli in posebno pozornost barvam, materialom in amp; konča.

Ime Projekta : Lavazza Desea, Ime oblikovalcev : Florian Seidl, Naročnik ime : Lavazza.

Lavazza Desea Aparat Za Kavo

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.