Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Oblikovanje Notranjosti Kavarne

Quaint and Quirky

Oblikovanje Notranjosti Kavarne Quaint & Quirky sladica hiša je projekt, ki prikazuje sodobno vibro s pridihom narave, ki natančno odraža okusne dobrote. Ekipa želi ustvariti prizorišče, ki bo resnično edinstveno, in navdih so pogledali do ptičjega gnezda. Koncept je nato zaživel s kolekcijo sedežnih podstavkov, ki služijo kot osrednja značilnost prostora. Živahna struktura in barve vseh podstavkov si pomagajo ustvariti občutek enakomernosti, ki povezuje tla in mezzanina, čeprav daje ambientu pridih privlačnosti pozornosti.

Ime Projekta : Quaint and Quirky, Ime oblikovalcev : Chaos Design Studio, Naročnik ime : Bird Nest Secret.

Quaint and Quirky Oblikovanje Notranjosti Kavarne

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.