Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kiparska Instalacija

Superegg

Kiparska Instalacija Superegg predstavlja hitro množenje kavnih kapsul za enkratno uporabo, kar simbolizira človekovo udobje in njegov vpliv na okolje. Teksturirana geometrijska superegg oblika, ki jo je dokumentiral matematik Gabrijel Lame, je videti levitatirana nad tlemi in je narisana z naključno zavrženimi kavnimi kapsulami, razporejenimi v popolne črte. Visceralna izkušnja gledalca pritegne z vseh zornih kotov in razdalj. Več kot 3000 kapsul je bilo zbranih s pozivom k dejanjem na družbenih medijih in lokalni skupnosti. Superegg gledalcu omogoča, da preuči odpadke in spodbudi nove navade recikliranja.

Ime Projekta : Superegg, Ime oblikovalcev : Jaco Roeloffs, Naročnik ime : Jaco Roeloffs.

Superegg Kiparska Instalacija

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.