Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kavni Set

Riposo

Kavni Set Oblikovanje te storitve sta navdihnili dve šoli iz zgodnjega 20. stoletja nemški Bauhaus in ruska avantgarda. Stroga ravna geometrija in dobro premišljena funkcionalnost popolnoma ustreza duhu manifestov iz tistih časov: "kar je priročno, je lepo". Ob istem sodobnem trendu oblikovalec v tem projektu združuje dva kontrastna materiala. Klasični porcelan iz belega mleka dopolnjujejo svetli pokrovi iz plute. Funkcionalnost zasnove podpirajo preprosti, priročni ročaji in splošna uporabnost obrazca.

Pohištvo Plus Ventilator

Brise Table

Pohištvo Plus Ventilator Brise Table je zasnovan z občutkom odgovornosti za podnebne spremembe in željo po uporabi ventilatorjev in ne klimatskih naprav. Namesto da piha močan veter, se osredotoča na počutje s kroženjem zraka tudi po izklopu klimatske naprave. Z Brise Table lahko uporabniki popustijo vetrič in hkrati uporabijo kot stransko mizo. Prav tako dobro prežema okolje in naredi prostor lepši.

Kavna Miza

Cube

Kavna Miza Dizajn je bil navdihnjen z geometrijskimi skulpturami Golden Ratio in Mangiarotti. Obrazec je interaktiven in uporabniku ponuja različne kombinacije. Zasnova je sestavljena iz štirih miz z različnimi velikostmi in pouf, obložen okoli kocke oblike, ki je osvetljevalni element. Elementi zasnove so večnamenski za potrebe uporabnika. Izdelek je izdelan iz korianskega materiala in vezanega lesa.

Stolček

Ydin

Stolček Ydin stolček lahko namestite sami, brez uporabe posebnih orodij, zahvaljujoč preprostemu sistemu zaklepanja. Štiri identična stopala so postavljena v določenem vrstnem redu in betonski sedež, ki deluje kot temeljni kamen, ohranja vse na svojem mestu. Stopala so narejena iz odpadnega lesa proizvajalca stopnic, ki ga je enostavno obdelati z uporabo tradicionalnih tehnik obdelave lesa in na koncu naoljeno. Sedež je preprosto oblikovan iz trajnega UHP betona ojačanega z vlakni. Samo 5 nesorazmernih delov, ki jih je treba pakirati ravno in pripravljeni za odpremo končnim kupcem, je še en argument trajnosti.

Voziček S Hlajenim Sirom

Coq

Voziček S Hlajenim Sirom Patrick Sarran je ustvaril voziček za sira Coq leta 2012. Nenavadnost tega valjanega izdelka vzbudi radovednost dinerjev, a brez napak, to je predvsem delovno orodje. To dosežemo s stilizirano lakirano bukovo strukturo, ki jo kroži cilindrično rdeče lakirano ogrinjalo, ki ga lahko obesimo ob strani, da razkrijemo sortno dozorele sire. Natakar lahko premika voziček, odpre škatlo, izvleče desko, da ustvari prostor za ploščo, vrti ta disk za rezanje kosov sira, natakar lahko postopek razvije v majhen košček performansa.

Ohlajeni Puščavski Voziček

Sweet Kit

Ohlajeni Puščavski Voziček Ta mobilna vitrina za serviranje sladic v restavracijah je bila ustvarjena leta 2016 in je najnovejši kos v seriji K. Dizajn Sweet-Kit izpolnjuje zahteve po eleganci, manevri, volumnu in preglednosti. Mehanizem odpiranja temelji na obroču, ki se vrti okoli akrilnega steklenega diska. Dva oblikovana bukova obroča so vrtenja in tudi ročaji za odpiranje vitrine in premikanje vozička po restavraciji. Te integrirane funkcije pomagajo nastaviti prizorišče storitve in poudariti prikazane izdelke.