Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Storitev Toplega Napitka S Svežimi Rastlinami

Herbal Tea Garden

Storitev Toplega Napitka S Svežimi Rastlinami Patrick Sarran je leta 2014 ustvaril Zeliščni čajni vrt kot edinstveno postavo za Landmark Mandarin Oriental iz Hong Konga. Vodja gostinskih storitev je želel voziček, na katerem bi lahko izvedel čajno slovesnost. Ta zasnova ponovno uporablja kode, ki jih je razvil Patrick Sarran v vozičkih serije K, vključno s vozičkom za sira KEZA in večnamenskim vozičkom Km31, na katerega vpliva kitajska krajinska slika.

Voziček Za Šampanjec

BOQ

Voziček Za Šampanjec BOQ je voziček z ledenimi kopelmi za postrežbo šampanjca na sprejemih. Narejena je iz lesa, kovine, smole in stekla. Krožna simetrija organizira predmete in materiale kot sestavni del zasnove. Standardne piščali so shranjene v vencih, z glavo navzdol, pod pladnjem iz bele smole, zaščitene pred prahom in udarci. Sestavek, skoraj cvetličen, goste vabi, da oblikujejo krog, da poskusijo dragoceno pijačo. Najprej pa je učinkovit nastopni oder za natakarja.

Večplastni Voziček

Kali

Večplastni Voziček Ta stopniški voziček je eden od elementov oblikovalske serije K za blagovno znamko QUISO. Izdelana je iz lepo obdelanega masivnega lesa. Njegova trdna in založena oblika je idealen za serviranje alkohola za mizo v restavraciji. Zaradi varnosti in elegance storitve so kozarci obešeni z blazine, steklenice so imobilizirane z nedrsečo prevleko, industrijska kolesa imajo gladko in tiho kotanje.

Večnamenski Voziček

Km31

Večnamenski Voziček Patrick Sarran je ustvaril Km31 za velik spekter uporabe restavracij. Glavna omejitev je bila večnamenskost. Ta voziček je mogoče uporabiti posamično za serviranje ene mize ali v vrsti z drugimi za bife. Oblikovalec je zasnoval zgibni Krionov vrh, nameščen na istem kolesnem podstavku, ki ga je zasnoval za vrsto vozičkov, kot so KEZA, kasneje Kvin, Zeliščni čajni vrt in Kali, skupaj poimenovani serija K. Krionina trdota je omogočila izbiro popolne svetlobne obdelave, trdnost pa je potrebna za luksuzen obrat.

Avtomatski Aparat Za Kavo

F11

Avtomatski Aparat Za Kavo Enostavne in elegantne, čiste linije in visokokakovostni zaključni materiali omogočajo, da se dizajn F11 prilega profesionalnemu in domačemu okolju. 7-palčni barvni zaslon na dotik je izredno enostaven za uporabo in intuitiven. F11 je stroj z enim dotikom, kjer lahko za hitro izbiro prilagodite želene pijače. Na voljo sta povečan rezervoar za fižol, rezervoar za vodo in posoda za zemljo Patentirana enota za pivo lahko ponuja espresso pod pritiskom ali navadno kavo brez pritiska, aromo pa zagotavljajo keramična ploščata rezila.

Varnostna Naprava

G2 Face Recognition

Varnostna Naprava visoka kakovost materialov in enostavnost oblikovanja omogočata varnostni napravi za prepoznavanje obraza modno, stilsko in robustno. Napredna tehnologija v notranjosti, da postane eden najhitrejših na svetu in zelo natančen, nihče ne more prevarati njegovega algoritma. Izdelek, ki je odporen z vodo z osvetlitvijo na zadnji strani, da ustvari ambientalno razpoloženje tudi v najhladnejših pisarnah. Zaradi kompaktne velikosti se lahko prilega skoraj povsod, oblika pa omogoča vodoravno ali navpično postavitev.