Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prenosni Bluetooth Zvočnik

Black Box

Prenosni Bluetooth Zvočnik To je prenosni zvočnik Bluetooth. Je lahka in majhna ter ima čustveno obliko. Obliko zvočnika Black Box sem oblikoval tako, da sem poenostavil obliko valov. Za poslušanje stereo zvoka ima dva zvočnika, levi in desni. Tudi ta dva zvočnika sta vsak del valovne oblike. Ena je pozitivna oblika vala in ena negativna oblika vala. Za uporabo lahko ta naprava poveže par z drugimi elektronskimi napravami, kot sta mobilni in računalnik prek Bluetooth in predvaja zvok. Prav tako ima skupno rabo baterije. Če sestavite dva zvočnika, se na mizi prikaže črno polje, ko ga ne uporabljate.

Prenosni Zvočnik

Seda

Prenosni Zvočnik Seda je osnovna funkcionalna naprava za obveščevalno tehnologijo. Držalo za pisalo v sredini je organizator prostora. Tudi digitalne funkcije, kot so vrata USB in povezava Bluetooth, omogočajo prilagoditev uporabe prenosnega predvajalnika in zvočnika z domačim območjem. Svetlobna palica, vdelana v zunanje telo, deluje kot namizna luč. Tudi privlačen videz razkošja omogoča, da je privlačna domača oprema uporabna pri notranjem oblikovanju. Prav tako je uporaba prostora na boljši način ena bistvenih lastnosti Seda.

Skodelica In Krožnik Za Kavo

WithDelight

Skodelica In Krožnik Za Kavo Postrežba sladkih dobrot z zalogaj na strani kave je del mnogih različnih kultur, saj je običaj, da v Turčiji postrežemo skodelico kave s turško slastjo, biskoti v Italiji, churros v Španiji in datlji v Arabiji. Vendar na običajnih krožnikih te priboljške drsijo proti skodelici za vročo kavo in se iz razlite kave prilepijo ali zmočijo. Da bi to preprečili, ima ta kavna skodelica krožnik z namenskimi režami, ki ohranjajo priboljške za kavo. Ker je kava ena najpomembnejših vročih pijač, je izboljšanje kakovosti pitja kave pomembno v vsakdanjem življenju.

Miza

Codependent

Miza Soodvisna se ukvarja s psihologijo in oblikovanjem, s poudarkom na fizični manifestaciji psihološkega stanja, soodvisnosti. Ti dve prepleteni tabeli se morata med seboj zanašati, da delujeta. Obe obliki ne moreta biti samostojni, vendar skupaj ustvarjata eno funkcionalno obliko. Končna tabela je močan primer, katerega celota je večja od vsote njenih delov.

Jedilni Pribor

Ingrede Set

Jedilni Pribor Set jedilnega pribora Ingrede je zasnovan tako, da izraža potrebo po popolnosti v vsakdanjem življenju. Komplet za vilice, žlico in nož skupaj z magneti. Jedilni pribor stoji navpično in ustvarja harmonijo mize. Matematične oblike so lahko konstruirale eno tekočo obliko, sestavljeno iz treh različnih kosov. Ta pristop ustvarja nove možnosti, ki jih je mogoče uporabiti za številne različne izdelke, kot so namizni pribor in drugi pripomočki.

Odpirač Za Pisma

Memento

Odpirač Za Pisma Vsi se začnejo s hvaležnimi. Niz odpirač za pisma, ki odraža poklice: Memento ni le nabor orodij, ampak tudi vrsta predmetov, ki izraža uporabnikovo hvaležnost in občutke. S pomočjo semantike izdelkov in preprostih slik različnih poklicev, oblikovanja in edinstvene načine uporabe vsakega Memento dela uporabniku prinašajo različne srčne izkušnje.