Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pametno Pohištvo

Fluid Cube and Snake

Pametno Pohištvo Hello Wood je ustvaril linijo pohištva na prostem s pametnimi funkcijami za skupne prostore. Obnavljajoč žanr javnega pohištva so zasnovali vizualno privlačne in funkcionalne inštalacije, ki vključujejo sistem razsvetljave in vtičnice USB, ki zahtevajo integracijo sončnih panelov in baterij. Kača je modularna struktura; njegovi elementi so spremenljivi, da ustrezajo določenemu mestu. Fluid Cube je fiksna enota s steklenim vrhom s sončnimi celicami. Studio verjame, da je namen oblikovanja spremeniti izdelke vsakodnevne uporabe v ljubeče predmete.

Ime Projekta : Fluid Cube and Snake, Ime oblikovalcev : Hello Wood, Naročnik ime : Hello Wood.

Fluid Cube and Snake Pametno Pohištvo

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.