Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kavna Miza

1x3

Kavna Miza 1x3 je navdihnjen s prepletanjem uganke burr. To je oboje - kos pohištva in dražiteljica možganov. Vsi deli ostanejo skupaj, brez kakršnih koli napeljav. Načelo zaklepanja vključuje le drsne gibe, kar omogoča zelo hiter postopek montaže in naredi 1x3 primeren za pogosto menjavo mesta. Stopnja zahtevnosti ni odvisna od spretnosti, ampak večinoma od prostorskega vida. Navodila so na voljo v primeru, da uporabnik potrebuje pomoč. Ime - 1x3 je matematični izraz, ki predstavlja logiko lesene konstrukcije - ena vrsta elementov, trije deli.

Ime Projekta : 1x3, Ime oblikovalcev : Petar Zaharinov, Naročnik ime : PRAKTRIK.

1x3 Kavna Miza

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.