Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stolček

Ane

Stolček Stol Ane ima trdne lesene letvice iz lesa, ki izgledajo skladno, vendar neodvisno od lesenih nog nad jeklenim okvirjem. Oblikovalec navaja, da je sedež, ročno izdelan iz certificiranega okolju prijaznega lesa, oblikovan z edinstveno uporabo več kosov ene oblike lesa, ki so postavljeni in razrezani na dinamičen način. Ko sedite na stolčku, se rahlo dviganje kota proti hrbtu in koti na straneh odvrnejo tako, da zagotavljajo naraven udoben sedeč položaj. Stolček Ane ima ravno pravšnjo stopnjo zapletenosti, da ustvari eleganten zaključek.

Ime Projekta : Ane, Ime oblikovalcev : Troy Backhouse, Naročnik ime : troy backhouse.

Ane Stolček

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.