Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
40-Palčni Vodilni Televizor

GlassOn

40-Palčni Vodilni Televizor Gre za okvirno oblikovalsko kolekcijo z različnimi oblikovalskimi rešitvami v različnih velikostih s steklenim elementom. Eleganca, ustvarjena s prosojnostjo stekla, se nadaljuje z milino kovinskih zaključkov, ki obkrožajo zaslon velikih velikosti. Brez navajene plastične sprednje platnice in okvirja se oblikovanje povezuje skozi virtualni svet in občinstvo z drastično zmanjšano debelino izdelkov 40 ", 46" in 55 ". Celoten kovinski okvir, ki drži stekleno sprednjo stran, izboljšuje kakovost oblikovanja z natančnimi detajli povezave različnih materialov.

Ime Projekta : GlassOn, Ime oblikovalcev : Vestel ID Team, Naročnik ime : .

GlassOn 40-Palčni Vodilni Televizor

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.