Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Embalaža Brezalkoholnih Pijač

Coca-Cola Tet 2014

Embalaža Brezalkoholnih Pijač Ustvariti serijo pločevinke Coca-Cole, ki širi milijone Tết želja po vsej državi. Za oblikovanje teh želja smo uporabili znak Coca-cole Tlat (lastovka). Za vsako pločevinko je bilo izdelanih in skrbno razporejenih na stotine ročno potegnjenih lastovk, ki so sestavljene iz vrste pomembnih vietnamskih želja. "An" pomeni mir. "Tài" pomeni uspeh, "Lộc" pa blaginja. Te besede se široko izmenjujejo skozi praznik in tradicionalno krasijo Tết okraske.

Ime Projekta : Coca-Cola Tet 2014, Ime oblikovalcev : Rice Creative, Naročnik ime : Rice Creative.

Coca-Cola Tet 2014 Embalaža Brezalkoholnih Pijač

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.