Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Embalaža Brezalkoholnih Pijač

Coca-Cola Tet 2014

Embalaža Brezalkoholnih Pijač Ustvariti serijo pločevinke Coca-Cole, ki širi milijone Tết želja po vsej državi. Za oblikovanje teh želja smo uporabili znak Coca-cole Tlat (lastovka). Za vsako pločevinko je bilo izdelanih in skrbno razporejenih na stotine ročno potegnjenih lastovk, ki so sestavljene iz vrste pomembnih vietnamskih želja. "An" pomeni mir. "Tài" pomeni uspeh, "Lộc" pa blaginja. Te besede se široko izmenjujejo skozi praznik in tradicionalno krasijo Tết okraske.

Ime Projekta : Coca-Cola Tet 2014, Ime oblikovalcev : Rice Creative, Naročnik ime : Rice Creative.

Coca-Cola Tet 2014 Embalaža Brezalkoholnih Pijač

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovalska legenda dneva

Legendarni oblikovalci in njihova nagrajena dela.

Legende oblikovanja so izjemno znani oblikovalci, ki s svojim dobrim dizajnom naš svet postanejo boljši. Odkrijte legendarne oblikovalce in njihove inovativne izdelke, originalna umetniška dela, kreativno arhitekturo, izjemne modne modele in oblikovalske strategije. Uživajte in raziskujte originalna oblikovalska dela nagrajenih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov, inovatorjev in blagovnih znamk po vsem svetu. Navdihnite se s kreativnimi dizajni.