Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Aparat Za Kavo

Lavazza Idola

Aparat Za Kavo Popolna rešitev za ljubitelje kave, ki iščejo primerno italijansko espresso doživetje doma. Uporabniški vmesnik, občutljiv za dotik, z zvočnimi povratnimi informacijami ima štiri izbire in funkcijo povečanja temperature, ki ponuja prilagojeno doživetje za vsak okus ali priložnost. Naprava navaja manjkajočo vodo, posodo s polnimi pokrovčki ali potrebo po odstranitvi odstranjevanja vodnega kamna skozi dodatne osvetljene ikone in pladenj za kapljanje. Zasnova s svojim odprtim duhom, kakovostno površino in prefinjenimi podrobnostmi je razvoj uveljavljenega jezika Lavazze.

Ime Projekta : Lavazza Idola, Ime oblikovalcev : Florian Seidl, Naročnik ime : Lavazza.

Lavazza Idola Aparat Za Kavo

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.