Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Fotelj

Osker

Fotelj Osker vas takoj povabi, da se usedete in sprostite. Ta fotelj ima zelo izrazit in ukrivljen dizajn, ki zagotavlja značilne lastnosti, kot so odlično izdelane mizarstvo iz lesa, usnjeni naslonjali za roke in blazine. Številne podrobnosti in uporaba visokokakovostnih materialov: usnje in trden les zagotavljata sodoben in brezčasen dizajn.

Pohištvo Za Umivalnike

Eva

Pohištvo Za Umivalnike Navdih oblikovalca je izhajal iz minimalnega dizajna in za njegovo uporabo kot tiho, a osvežujočo funkcijo v prostoru kopalnice. Izhaja iz raziskovanja arhitekturnih oblik in preprostega geometrijskega obsega. Bazen je lahko potencialni element, ki definira različne prostore okoli in hkrati središče točke v prostoru. Je zelo enostaven za uporabo, čist in tudi trpežen. Obstaja več različic, vključno s samostoječo, sedežno klopjo in steno, pa tudi enojnim ali dvojnim umivalnikom. Spremembe barv (RAL barve) bodo pripomogle k vključitvi dizajna v prostor.

Namizna Svetilka

Oplamp

Namizna Svetilka Oplamp obsega keramično ohišje in trdno podlago iz lesa, na katero je postavljen vodilni vir svetlobe. Zahvaljujoč svoji obliki, ki jo dobimo z zlitjem treh stožcev, lahko telo Oplamp zasučemo v tri značilne položaje, ki ustvarjajo različne vrste svetlobe: visoko namizno svetilko z zunanjo svetlobo, nizko namizno svetilko z okolico ali dve zunanji luči. Vsaka konfiguracija stožcev žarnice omogoča, da vsaj en snop svetlobe naravno deluje v okolici z okoliškimi arhitekturnimi nastavitvami. Oplamp je zasnovan in v celoti ročno izdelan v Italiji.

Nastavljiva Namizna Svetilka

Poise

Nastavljiva Namizna Svetilka Akrobatski videz Poise, namizne svetilke, ki jo je oblikoval Robert Dabi iz podjetja Unform.Studio, prehaja med statično in dinamično ter veliko ali majhno držo. Glede na razmerje med osvetljenim obročem in roko, ki ga drži, pride do presekajoče ali tangentne črte na krog. Ko je obroč postavljen na višjo polico, bi lahko obesil polico; ali z nagibanjem obroča se lahko dotakne okoliške stene. Namen te prilagodljivosti je, da se lastnik kreativno vključi in se igra s svetlobnim virom sorazmerno z drugimi predmeti, ki ga obdajajo.

Zvočniški Orkester

Sestetto

Zvočniški Orkester Orkestrska zasedba zvočnikov, ki igrajo skupaj kot pravi glasbeniki. Sestetto je večkanalni avdio sistem za predvajanje posnetkov posameznih instrumentov v ločenih zvočnikih različnih tehnologij in materialov, namenjenih posebnemu primeru zvoka, med čistim betonom, odmevnimi lesenimi deskami in keramičnimi rogovi. Mešanje skladb in delov se vrne, da je fizično na mestu poslušanja, kot na pravem koncertu. Sestetto je komorni orkester posnete glasbe. Sestetto neposredno proizvajata oblikovalca Stefano Ivan Scarascia in Francesco Shyam Zonca.

Javni Zunanji Vrtni Stol

Para

Javni Zunanji Vrtni Stol Para je komplet javnih zunanjih stolov, namenjenih zagotavljanju omejene prilagodljivosti v zunanjih okoljih. Komplet stolov, ki ima edinstveno simetrično obliko in popolnoma odstopa od neločljivega vizualnega ravnovesja običajnega oblikovanja stolov. Ta preprost stolp je navdihnjen s preprosto obliko kladiva, drzen, sodoben in pozdravlja interakcijo. Para A s težkim uteženim dnom podpira vrtenje 360 okoli svoje osnove, Para B pa dvosmerno obračanje.