Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Pametni Kuhinjski Mlin

FinaMill

Pametni Kuhinjski Mlin FinaMill je močan kuhinjski mlin z zamenljivimi in ponovno napolnjenimi začimbnimi stroki. FinaMill je enostaven način za dvig kuhanja z drznim okusom sveže mletih začimb. Samo stroke za večkratno uporabo napolnite s posušenimi začimbami ali zelišči, zaskočite strok na svoje mesto in s pritiskom na gumb zmeljite natančno potrebno količino začimb. Zamenjajte stroke začimb z le nekaj kliki in nadaljujte s kuhanjem. To je edini mlinček za vse vaše začimbe.

Ime Projekta : FinaMill, Ime oblikovalcev : Alex Liu, Naročnik ime : Elemex Limited.

FinaMill Pametni Kuhinjski Mlin

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.