Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Javno Mestno Umetniško Pohištvo

Eye of Ra'

Javno Mestno Umetniško Pohištvo Cilj tega oblikovanja je združiti starodavno egipčansko zgodovino s futuristično tekočinsko metodologijo oblikovanja. Je dobeseden prevod egipčanskega najbolj ikoničnega religioznega orodja v tekočo obliko uličnega pohištva, ki zadolži značilnosti pretočnega sloga, kjer se ne zagovarjajo nobene posebne oblike ali oblikovanja. Oko predstavlja moško in žensko sorodstvo pri ustvarjanju boga Ra. Zato je ulično pohištvo predstavljeno v močni zasnovi, ki simbolizira moškost in moč, medtem ko je njen izkrivljen videz ženskost in gracioznost.

Ime Projekta : Eye of Ra', Ime oblikovalcev : Dalia Sadany, Naročnik ime : Dezines , Dalia Sadany Creations.

Eye of Ra' Javno Mestno Umetniško Pohištvo

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.