Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Javno Mestno Umetniško Pohištvo

Eye of Ra'

Javno Mestno Umetniško Pohištvo Cilj tega oblikovanja je združiti starodavno egipčansko zgodovino s futuristično tekočinsko metodologijo oblikovanja. Je dobeseden prevod egipčanskega najbolj ikoničnega religioznega orodja v tekočo obliko uličnega pohištva, ki zadolži značilnosti pretočnega sloga, kjer se ne zagovarjajo nobene posebne oblike ali oblikovanja. Oko predstavlja moško in žensko sorodstvo pri ustvarjanju boga Ra. Zato je ulično pohištvo predstavljeno v močni zasnovi, ki simbolizira moškost in moč, medtem ko je njen izkrivljen videz ženskost in gracioznost.

Ime Projekta : Eye of Ra', Ime oblikovalcev : Dalia Sadany, Naročnik ime : Dezines , Dalia Sadany Creations.

Eye of Ra' Javno Mestno Umetniško Pohištvo

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.