Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Nastavljiva Namizna Svetilka

Poise

Nastavljiva Namizna Svetilka Akrobatski videz Poise, namizne svetilke, ki jo je oblikoval Robert Dabi iz podjetja Unform.Studio, prehaja med statično in dinamično ter veliko ali majhno držo. Glede na razmerje med osvetljenim obročem in roko, ki ga drži, pride do presekajoče ali tangentne črte na krog. Ko je obroč postavljen na višjo polico, bi lahko obesil polico; ali z nagibanjem obroča se lahko dotakne okoliške stene. Namen te prilagodljivosti je, da se lastnik kreativno vključi in se igra s svetlobnim virom sorazmerno z drugimi predmeti, ki ga obdajajo.

Zvočniški Orkester

Sestetto

Zvočniški Orkester Orkestrska zasedba zvočnikov, ki igrajo skupaj kot pravi glasbeniki. Sestetto je večkanalni avdio sistem za predvajanje posnetkov posameznih instrumentov v ločenih zvočnikih različnih tehnologij in materialov, namenjenih posebnemu primeru zvoka, med čistim betonom, odmevnimi lesenimi deskami in keramičnimi rogovi. Mešanje skladb in delov se vrne, da je fizično na mestu poslušanja, kot na pravem koncertu. Sestetto je komorni orkester posnete glasbe. Sestetto neposredno proizvajata oblikovalca Stefano Ivan Scarascia in Francesco Shyam Zonca.

Javni Zunanji Vrtni Stol

Para

Javni Zunanji Vrtni Stol Para je komplet javnih zunanjih stolov, namenjenih zagotavljanju omejene prilagodljivosti v zunanjih okoljih. Komplet stolov, ki ima edinstveno simetrično obliko in popolnoma odstopa od neločljivega vizualnega ravnovesja običajnega oblikovanja stolov. Ta preprost stolp je navdihnjen s preprosto obliko kladiva, drzen, sodoben in pozdravlja interakcijo. Para A s težkim uteženim dnom podpira vrtenje 360 okoli svoje osnove, Para B pa dvosmerno obračanje.

Miza

Grid

Miza Mreža je miza, zasnovana iz mrežnega sistema, ki je bil navdihnjen s tradicionalno kitajsko arhitekturo, kjer se vrsta lesene konstrukcije, imenovane Dougong (Dou Gong), uporablja v različnih delih stavbe. Z uporabo tradicionalne lesene strukture lesa je sestavljanje mize tudi proces učenja o strukturi in doživljanja zgodovine. Nosilna konstrukcija (Dou Gong) je izdelana iz modularnih delov, ki jih je mogoče enostavno razstaviti in jih je treba shraniti.

Pohištvena Serija

Sama

Pohištvena Serija Sama je verodostojna serija pohištva, ki s svojimi minimalnimi, praktičnimi oblikami in močnim vizualnim učinkom zagotavlja funkcionalnost, čustveno izkušnjo in unikatnost. Kulturni navdih, ki izhaja iz poezije vrtinčastih kostumov, oblečenih v obredih Sama, je v svoji zasnovi interpretiran skozi igro stožčaste geometrije in tehnik upogibanja kovin. Kiparska drža serije je kombinirana s preprostostjo materialov, oblik in proizvodnih tehnik, kar ponuja funkcionalno & amp; estetske koristi. Rezultat je sodobna serija pohištva, ki daje značilen pečat bivalnim prostorom.

Kuhinjski Pripomočki

KITCHEN TRAIN

Kuhinjski Pripomočki Uporaba različnih stilov kuhinjskih instrumentov poleg vizualne nadležnosti ustvarja neurejeno kuharsko okolje. Povedano na kratko sem poskušal narediti poenoten komplet teh priljubljenih kuhinjskih dodatkov, ki se običajno uporabljajo v vseh hišah. Ta zasnova je bila povsem navdihnjena s kreativnostjo. "Združena oblika" in "prijeten videz" sta dve njegovi značilnosti. Poleg tega ga bo trg pozdravil zaradi inovativnega videza. To bo priložnost za proizvajalca in kupca, da v enem paketu kupijo 6 pripomočkov.