Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Točilna Lekarna

The Cutting Edge

Točilna Lekarna Rezalni rob je lekarna, ki se nanaša na sosednjo splošno bolnišnico Daiichi v mestu Himeji na Japonskem. V tej lekarni naročnik nima neposrednega dostopa do izdelkov, kot je v trgovini na drobno; raje bo njegova zdravila na dvorišču pripravil farmacevt po predložitvi zdravniškega recepta. Ta nova zgradba je bila zasnovana za spodbujanje podobe bolnišnice z uvedbo visokotehnološke ostre slike v skladu z napredno medicinsko tehnologijo. Rezultat je beli minimalističen, a popolnoma funkcionalen prostor.

Ime Projekta : The Cutting Edge, Ime oblikovalcev : Tetsuya Matsumoto, Naročnik ime : Eri Matsuura Himeji Daiichi Hospital.

The Cutting Edge Točilna Lekarna

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.