Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Atrij

Sberbank Headquarters

Atrij Švicarski arhitekturni urad Evolution Design je v sodelovanju z ruskim arhitekturnim studiem T + T architects na novem sedežu podjetja Sberbank v Moskvi zasnoval prostoren večnamenski atrij. Dnevna svetloba je preplavila atrij, v katerem so raznoliki prostori za coworking in kavni bar, pri čemer je osrednja točka notranjega dvorišča suspendirana dvorana v obliki diamanta. Zrcalni odsevi, zastekljena notranja fasada in uporaba rastlin dodajo občutek prostornosti in kontinuitete.

Ime Projekta : Sberbank Headquarters, Ime oblikovalcev : Evolution Design, Naročnik ime : Sberbank of Russia.

Sberbank Headquarters Atrij

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.