Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Poročna Kapela

Cloud of Luster

Poročna Kapela Oblak sijaja je poročna kapela, ki se nahaja v dvorani poročne slovesnosti v mestu Himeji na Japonskem. Zasnova poskuša moderni duh poročne slovesnosti prevesti v fizični prostor. Kapela je vsa bela, oblika oblaka je skoraj v celoti zavita v ukrivljeno steklo, ki jo odpira v okoliški vrt in vodni bazen. Stebri so pritrjeni v hiperboličnem kapitalu, kot glave, ki jih gladko povezujejo z minimalističnim stropom. Cerkev kapele na strani bazena je hiperbolična krivulja, ki omogoča, da se celotna struktura zdi, kot da lebdi po vodi in poudarja njeno lahkotnost.

Ime Projekta : Cloud of Luster, Ime oblikovalcev : Tetsuya Matsumoto, Naročnik ime : 117 Group.

Cloud of Luster Poročna Kapela

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.