Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Energijska Aktivacija Brvi

Solar Skywalks

Energijska Aktivacija Brvi Svetovne metropole - podobno kot Peking -, imajo veliko število mostov, ki prečkajo prometne arterije. Pogosto so neprivlačni in poslabšajo celoten mestni vtis. Zamisel oblikovalcev, da bi obklopili brvi z estetskimi, električnimi PV moduli in jih pretvorili v privlačne mestne točke, ni le trajnostna, ampak ustvarja kiparsko raznolikost, ki postane privlačna za pogled v mestni krajini. Polnilne postaje za e-avto ali E-kolo pod brvi uporabljajo sončno energijo neposredno na mestu.

Ime Projekta : Solar Skywalks, Ime oblikovalcev : Peter Kuczia, Naročnik ime : Avancis GmbH.

Solar Skywalks Energijska Aktivacija Brvi

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.