Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Energijska Aktivacija Brvi

Solar Skywalks

Energijska Aktivacija Brvi Svetovne metropole - podobno kot Peking -, imajo veliko število mostov, ki prečkajo prometne arterije. Pogosto so neprivlačni in poslabšajo celoten mestni vtis. Zamisel oblikovalcev, da bi obklopili brvi z estetskimi, električnimi PV moduli in jih pretvorili v privlačne mestne točke, ni le trajnostna, ampak ustvarja kiparsko raznolikost, ki postane privlačna za pogled v mestni krajini. Polnilne postaje za e-avto ali E-kolo pod brvi uporabljajo sončno energijo neposredno na mestu.

Ime Projekta : Solar Skywalks, Ime oblikovalcev : Peter Kuczia, Naročnik ime : Avancis GmbH.

Solar Skywalks Energijska Aktivacija Brvi

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovalni intervju dneva

Intervjuji s svetovno znanimi oblikovalci.

Preberite najnovejše intervjuje in pogovore o oblikovanju, ustvarjalnosti in inovativnosti med oblikovalskim novinarjem in svetovno znanimi oblikovalci, umetniki in arhitekti. Oglejte si najnovejše oblikovalske projekte in nagrajene modele znanih oblikovalcev, umetnikov, arhitektov in inovatorjev. Odkrijte nova spoznanja o ustvarjalnosti, inovacijah, umetnosti, oblikovanju in arhitekturi. Spoznajte procese oblikovanja odličnih oblikovalcev.