Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Knjigarna

Guiyang Zhongshuge

Knjigarna Knjižna trgovina z gorskimi hodniki in stalaktitnimi knjigami z vidiki grota uvaja bralce v svet kraške jame. Na ta način oblikovalska ekipa prinaša fantastično vizualno izkušnjo, hkrati pa širi lokalne značilnosti in kulturo na večje množice. Guiyang Zhongshuge je bila kulturna posebnost in mestna znamenitost v mestu Guiyang. Poleg tega tudi premošča vrzel kulturnega vzdušja v Guiyangu.

Ime Projekta : Guiyang Zhongshuge, Ime oblikovalcev : Li Xiang, Naročnik ime : X+Living.

Guiyang Zhongshuge Knjigarna

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.