Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Knjigarna

Chongqing Zhongshuge

Knjigarna Oblikovalec je v knjigarno vključil čudovito pokrajino Chongqinga in oblikovalec je ustvaril prostor, v katerem se bodo obiskovalci med branjem počutili kot v očarljivem Chongqingu. Skupno je pet vrst bralnih površin, od katerih je vsaka kot država čudes z značilnostmi. Knjigarna Chongqing Zhongshuge je potrošnikom zagotovila bolj domišljijsko izkušnjo, ki je ne morejo pridobiti s spletnim nakupovanjem.

Ime Projekta : Chongqing Zhongshuge, Ime oblikovalcev : Li Xiang, Naročnik ime : X+Living.

Chongqing Zhongshuge Knjigarna

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.