Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
3D Animacija

Alignment to Air

3D Animacija Kar zadeva animacijo s kreativnimi črkami, je Jin začel z abecedo A. In ko gre za konceptni korak, je skušal videti bolj živahna razpoloženja, ki se odražajo na njegovi filozofiji, ki je precej aktivna, vendar hkrati organizirana. Ob tej poti je prišel do nasprotujočih si besed, ki so na nek način temeljite na njegovi zamisli, kot je poravnava z zrakom, kar je naslov tega projekta. Glede na to animacija na prvo besedo predstavi natančnejše in občutljivejše trenutke. Po drugi strani se to konča s precej fleksibilno in ohlapno vibracijo, da se manifestira zadnja črka.

Ime Projekta : Alignment to Air, Ime oblikovalcev : Jin Jeon, Naročnik ime : Jin Jeon(J2Motion).

Alignment to Air 3D Animacija

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.