Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Vikend Rezidenca

Cliff House

Vikend Rezidenca To je ribiška koča s pogledom na gore, na bregu reke Heaven (v japonščini „Tenkawa“). Iz armiranega betona je oblika preprosta cev, dolga šest metrov. Cestni konec cevi je protiutež in zasidran globoko v tleh, tako da se vodoravno razteza od brega in visi nad vodo. Zasnova je preprosta, notranjost je prostorna, obrežna obloga pa odprta v nebo, gore in reko. Zgrajena pod nivojem ceste je vidna samo streha kabine, s ceste, tako da konstrukcija ne blokira pogleda.

Ime Projekta : Cliff House, Ime oblikovalcev : Masato Sekiya, Naročnik ime : PLANET Creations Sekiya Masato Architecture Design Office.

Cliff House Vikend Rezidenca

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.