Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Javna Umetnost

Flow With The Sprit Of Water

Javna Umetnost Pogosto so okolja v skupnosti onesnažena z medosebnimi in znotraj osebnimi disonansami prebivalcev, kar povzroči viden in neviden kaos v okolici. Nezavedni učinek te motnje je, da se prebivalci vračajo v nemir. Ta običajna in ciklična vznemirjenost vpliva na telo, um in duha. Skulpture vodijo, negujejo, čistijo in krepijo pozitivno "chi" prostora s poudarkom na prijetnih in mirnih rezultatih. Ob subtilnem spreminjanju njihovega okolja javnost usmerja k ravnotežju med svojo notranjo in zunanjo resničnostjo.

Ime Projekta : Flow With The Sprit Of Water, Ime oblikovalcev : Iutian Tsai, Naročnik ime : Chang yih hi-tech industrial park.

Flow With The Sprit Of Water Javna Umetnost

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.