Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Držalo Za Nože

Only Right Here

Držalo Za Nože Od dvanajstega stoletja so bili prvi bikoborbe dokumentirani kot dejanje ali javni spektakel. Danes je prebujanje zavesti ljudi simptom splošne globalne ocene, saj smo udeleženci božanske narave, mi smo celota. "Samo tukaj" simbolizira novo dobo, v kateri bo izumrtje agresivnih dejavnosti, utelešenih v tistem, kar je bil nekoč kulturni praznik, in velik evolucijski korak na humanistični ravni.

Ime Projekta : Only Right Here, Ime oblikovalcev : Alan Saga, Naročnik ime : Alan Saga.

Only Right Here Držalo Za Nože

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.