Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Hotel

Aoxin Holiday

Hotel Hotel se nahaja v mestu Luzhou v provinci Sichuan, mestu, ki je znano po svojem vinu, katerega oblikovanje je navdihnilo lokalno vinsko jamo, prostor, ki vzbuja močno željo po raziskovanju. Preddverje je rekonstrukcija naravne jame, katere sorodna vizualna povezava širi pojem jame in lokalno urbano teksturo na notranji hotel in tako tvori izrazit kulturni nosilec. Cenimo potnikov občutek ob bivanju v hotelu, prav tako pa upamo, da je mogoče teksturo materiala in ustvarjeno vzdušje zaznati na globlji ravni.

Ime Projekta : Aoxin Holiday, Ime oblikovalcev : Shaun Lee, Naročnik ime : ADDDESIGN Co., Ltd..

Aoxin Holiday Hotel

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.