Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Hotel

Aoxin Holiday

Hotel Hotel se nahaja v mestu Luzhou v provinci Sichuan, mestu, ki je znano po svojem vinu, katerega oblikovanje je navdihnilo lokalno vinsko jamo, prostor, ki vzbuja močno željo po raziskovanju. Preddverje je rekonstrukcija naravne jame, katere sorodna vizualna povezava širi pojem jame in lokalno urbano teksturo na notranji hotel in tako tvori izrazit kulturni nosilec. Cenimo potnikov občutek ob bivanju v hotelu, prav tako pa upamo, da je mogoče teksturo materiala in ustvarjeno vzdušje zaznati na globlji ravni.

Ime Projekta : Aoxin Holiday, Ime oblikovalcev : Shaun Lee, Naročnik ime : ADDDESIGN Co., Ltd..

Aoxin Holiday Hotel

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Dnevna oblikovalska ekipa

Največje svetovne oblikovalske ekipe.

Včasih potrebujete zelo veliko ekipo nadarjenih oblikovalcev, da se lotite resnično odličnih modelov. Vsak dan imamo izrazito nagrajeno inovativno in kreativno oblikovalsko ekipo. Raziščite in odkrivajte izvirno in kreativno arhitekturo, dober dizajn, modo, grafično oblikovanje in projekte oblikovalskih strategij s strani oblikovalskih skupin po vsem svetu. Navdihnite se z izvirnimi deli velikih mojstrskih oblikovalcev.