Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Servisna Pisarna

Miyajima Insurance

Servisna Pisarna Koncept projekta je "povezati pisarno z mestom" in izkoristiti okolje. Spletno mesto se nahaja na mestu, kjer si ogleda mesto. Da bi ga dosegli, je bil sprejet prostor v obliki tunela, ki poteka skozi vhodna vrata do konca pisarniškega prostora. Linija stropnega lesa in črna vrzel, na katero so nameščene luči in klimatske naprave, poudarjajo smer v mesto.

Fotelj

Lollipop

Fotelj Fotelj Lollipop je kombinacija nenavadnih oblik in modnih barv. Njegove silhuete in barvni elementi so morali biti na daljavo videti kot bomboni, hkrati pa bi se moral fotelj prilegati v notranjost različnih stilov. Oblika chupa-chups je bila osnova naslonjala za roke, hrbet in sedež sta v obliki klasičnih bonbonov. Fotelj Lollipop je ustvarjen za ljudi, ki imajo radi drzne odločitve in modo, vendar se nočejo odreči funkcionalnosti in udobju.

Oblazinjene Akustične Plošče

University of Melbourne - Arts West

Oblazinjene Akustične Plošče Naš kratek opis je bil dobava in namestitev množice tkanin, zavitih akustičnih plošč različnih velikosti, kotov in oblik. Začetni prototipi so spremenili tako zasnovo kot tudi fizična sredstva za namestitev in obešanje teh plošč s sten, stropov in spodnje strani stopnišč. Na tej točki smo ugotovili, da sedanji lastniški viseči sistemi za stropne plošče niso ustrezni za naše potrebe in zasnovali smo svoje.

Curling Likalnik

Nano Airy

Curling Likalnik Nano zračen curling likalnik uporablja inovativno tehnologijo negativnih ionov. Dolgo časa ohranja gladko teksturo, mehko sijoče kodre. Cev za curling je bila pod nanokeramično prevleko, počuti se zelo gladka. Lase nežno in hitro zvija s toplim zrakom negativnih ionov. V primerjavi z curling likalniki brez zraka lahko zaključite z mehkejšo kakovostjo las. Osnovna barva izdelka je mehka, topla in čista mat bela, poudarjena barva pa je roza zlata.

Restavracija

Yuyuyu

Restavracija Danes na trgu na Kitajskem obstaja veliko teh mešanih sodobnih modelov, ki običajno temeljijo na tradicionalnih modelih, vendar bodisi s sodobnimi materiali bodisi novimi izrazi. Yuyuyu je kitajska restavracija, oblikovalci so ustvarili nov način za izražanje orientalskega dizajna, novo instalacijo, sestavljeno iz linij in pik, ki se razširijo od vrat do notranjosti restavracije. S spremembo časov se spreminja tudi estetsko spoštovanje ljudi. Za sodobni orientalski dizajn je inovacija zelo potrebna.

Restavracija

Yucoo

Restavracija S postopno zrelostjo estetike in estetskimi spremembami človeka je sodobni slog, ki poudarja samo sebe in individualnost, postal pomemben element oblikovanja. Ta primer je restavracija, oblikovalec želi ustvariti mladostno vesoljsko izkušnjo za potrošnike. Svetlo modre, sive in zelene rastline ustvarjajo naravno udobje in ležernost prostora. Lestenec, narejen iz ročno tkanega ratana in kovine, pojasnjuje trčenje med človekom in naravo, kar prikazuje vitalnost celotne restavracije.