Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Prstan

Moon Curve

Prstan Naravni svet je v stalnem gibanju, saj uravnava red in kaos. Dober dizajn je ustvarjen iz iste napetosti. Njegove lastnosti moči, lepote in dinamičnosti izvirajo iz umetnikove sposobnosti, da je v dejanju ustvarjanja odprt za ta nasprotja. Končana skladba je vsota neštetih odločitev, ki jih umetnik sprejme. Vsa misel in noben občutek ne bo povzročil trdega in hladnega dela, medtem ko vsak občutek in noben nadzor daje delo, ki se ne izrazi. Preplet obeh bo izraz plesa samega življenja.

Svetilka

Capsule Lamp

Svetilka Svetilka je bila prvotno zasnovana za blagovno znamko otroških oblačil. Navdih prihajajo iz igrač s kapsulami, ki jih otroci dobijo iz prodajnih avtomatov, ki se običajno nahajajo na prodajnih salonih. Če pogledamo svetilko, lahko opazimo kup raznobarvnih igrač s kapsulami, vsaka po želji in užitku, ki prebudijo mladostno dušo. Število kapsul je mogoče prilagoditi in vsebino zamenjati tako, kot želite. Od vsakodnevnih malenkosti do posebnih okraskov vsak predmet, ki ga vstavite v kapsule, postane edinstvena lastna pripoved in tako kristalizira vaše življenje in stanje duha v določenem času.

Kino

Wuhan Pixel Box Cinema

Kino "Pixel" je osnovni element slik, oblikovalec raziskuje odnos gibanja in piksla, da postane tema tega dizajna. "Pixel" se uporablja na različnih področjih kina. V veliki dvorani blagajne je ogromen ukrivljen ovoj, ki ga tvori več kot 6000 kosov plošč iz nerjavečega jekla. Zaslonska stena je okrašena z ogromno količino kvadratnih trakov, ki štrlijo iz stene, in predstavlja glamurozno ime kina. V notranjosti tega kina bi vsi uživali v odličnem vzdušju digitalnega sveta, ki ga ustvarja povezanost vseh elementov "Pixel".

Pisarna

White Paper

Pisarna Platno podobna notranjost materializira prostor za ustvarjalni prispevek oblikovalcev in ustvarja priložnosti za nešteto razstavnih procesov oblikovanja. Ko napreduje vsak projekt, se stene in plošče prekrivajo z raziskavami, oblikovalskimi skicami in predstavitvami, ki beležijo razvoj vsakega dizajna in postanejo oblikovalski dnevnik. Bela tla in medenina vrata, ki so edinstveno in drzno uporabljena za robustno vsakodnevno uporabo, zbirajo odtise in prstne odtise osebja in strank, kar priča o rasti podjetja.

Kavarna

Aix Arome Cafe

Kavarna Kavarna je tam, kjer obiskovalci občutijo sožitje z oceani. Ogromna struktura jajc, postavljena sredi prostora, hkrati deluje kot blagajna in kava. Ikoničen videz kabine je navdahnjen s temnim in dolgočasno videti kavna zrna. Dve veliki odprtini na zgornji sprednji strani obeh strani "velikega fižola" služijo kot dober vir prezračevanja in naravne svetlobe. Kavarna je nudila dolgo mizo kot kup hobotnic in mehurčkov. Na videz naključno viseči lestenci spominjajo na pogled rib na vodno gladino, sijoče valovi absorbirajo prijetno sončno svetlobo s širokega belega neba.

Razstava O Cestah

Boom

Razstava O Cestah To je razstavni projekt za razstavo modne blagovne znamke na Kitajskem. Tema tega cestnega šova poudarja potencial mladih za stiliziranje lastne podobe in simbolizira eksploziven hrup, ki ga ta cesta predstavlja v javnosti. Zigzag oblika je bila uporabljena kot glavni vizualni element, vendar z različnimi konfiguracijami, če se uporablja v kabinah v različnih mestih. V strukturi razstavnih stojnic so bile vse tovarniške montaže in vgrajene v tovarni. Nekatere dele je mogoče ponovno uporabiti ali ponovno konfigurirati, tako da se oblikuje nova zasnova kabine za naslednjo postajališče prometne razstave.