Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Koktajl Bar

Gamsei

Koktajl Bar Ko se je Gamsei odprl leta 2013, je bil hiper-lokalizem uveden na področje prakse, ki je bilo do tedaj večinoma omejeno na prizorišče hrane. V Gamsei sestavine za koktajle divje lovijo ali gojijo lokalni arteški kmetje. Notranjost bara je jasno nadaljevanje te filozofije. Tako kot koktajli je tudi Buero Wagner vse materiale nabavljal lokalno in v tesnem sodelovanju z lokalnimi proizvajalci pripravil rešitve po meri. Gamsei je popolnoma integriran koncept, ki dogodek pitja koktajla spremeni v novo izkušnjo.

Embalaža Morskih Sadežev

PURE

Embalaža Morskih Sadežev Koncept te nove proizvodne vrstice je "Brez." Preprosto povedano, ustvarili smo nenavadno sproščen dizajn. Običajno za mlete morske jedi so temne in pretesne embalaže, naša zasnova je "brez" kakršnega koli optičnega predstikalnega materiala. Po drugi strani pa je asortiman tudi za alergike in občutljive na hrano ljudi. Tako se zdi skoraj namerno nekakšna medicinska. Prodaja se je začela januarja 2013 in je izjemno uspešna. Povratne informacije maloprodajnega podjetja so: Zelo dolgo smo čakali na dober in dobro premišljen koncept. Stranka bo všeč.

Koncept Korporativne Arhitekture

ajando Next Level C R M

Koncept Korporativne Arhitekture Koncept ajando Loft: Informacije so gradbeni material našega vesolja. V pristanišču Mannheim v Nemčiji je nastalo zelo nenavadno podstrešje. Celotna ekipa ajando bo tam živela in delala od januarja 2013. Arhitekt Peter Stasek in pisarna za arhitekte loftwerk, ki se nahaja v Karlsruheju, stojijo za konceptom korporativne arhitekture podstrešja. Navdihnila ga je kvantna fizika Wheelerja, arhitektura Josefa M. Hoffmanna in seveda informacijsko znanje ajandoja: "Informacije naredijo svetovni krog". Besedilo brezplačne novinarke Ilone Koglin

Mestni Električni Trike

Lecomotion

Mestni Električni Trike Okolju prijazen in inovativen je LECOMOTION E-trike tricikel z električno pomočjo, ki so ga navdihnili ugnezdeni nakupovalni vozički. E-triki LECOMOTION so zasnovani tako, da delujejo kot del sistema za delitev mestnih koles. Zasnovan je tudi za to, da se medsebojno gnezdijo v liniji za kompaktno shranjevanje in omogočajo lažje zbiranje in premikanje mnogih hkrati z nihajnimi zadnjimi vrati in snemljivim ročajem. Pomoč pri pedaliranju je na voljo. Uporabite ga lahko kot običajno kolo, z ali brez podporne baterije. Tovor je omogočil tudi prevoz 2 otrok ali ene odrasle osebe.

Pisalne Potrebščine

commod – Feines in Holz

Pisalne Potrebščine „Commod“ je specializiran za notranja dela. Podjetje moto “fino leseno blago” podjetje uresničuje posebej ekskluzivne stanovanjske projekte. Pisalne potrebščine naj bi izpolnile to trditev. Zmanjšana, a igriva postavitev je bila realizirana s posebno mešano barvo. Pisalne potrebščine odražajo slog podjetja in njegovo ideologijo, da uporablja samo najdragocenejši material: papir je narejen iz 100-odstotnega bombaža, ovojnice iz pravega lesenega furnirja. Vizitke "poosebljajo" slogan podjetij z ustvarjanjem tridimenzionalne sobe, ki vsebuje tipične lesene izdelke.

Drobilnik Papirja

HandiShred

Drobilnik Papirja HandiShred je prenosni ročni drobilnik papirja, ki ne potrebuje zunanjega vira energije. Zasnovan je majhen in čeden, tako da ga lahko odložite na mizo, v predal ali aktovko, ki omogoča preprost dostop do vašega pomembnega dokumenta in kadar koli kjer koli. Ta priročen drobilnik odlično deluje tako, da uniči vse dokumente ali potrdila, da se zasebni, zaupni in osebni podatki hranijo vedno varno.