Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Tablete Z Infuzijo Konoplje

Secret Tarts

Tablete Z Infuzijo Konoplje Embalaža Secret Tarps je narejena v tako imenovanem moderniziranem retro / vintage slogu z občutkom starošolskih not, tako da pričakovanje mojstra-farmacevta zadrži kupca od prvega pogleda in kasneje, podrobno opazovanje glavnih oblikovalskih elementov pa je kodirano v celostna struktura, ki prenaša glavno trženjsko točko: ta izdelek je razvilo farmacevtsko obrtno podjetje, v notranjosti pa vsebuje ročno izdelan tajni recept lekarnarja.

Mobilna Aplikacija

Akbank Mobile

Mobilna Aplikacija Nova zasnova aplikacije Akbank Mobile ponuja novo perspektivo v smislu družbenih, pametnih, prihodnost odpornih in koristnih bančnih izkušenj. S prilagojenim oblikovanjem območja na glavni strani si lahko uporabniki ogledajo pametne vpoglede, da olajšajo svoje finančno življenje. Tudi s tem novim oblikovalskim pristopom tradicionalne bančne transakcije govorijo uporabnikov jezik s vizualnimi vizualnimi sličicami, poenostavljenimi tokovi in koncepti.

Vadbena Silikonska Steklenica Za Vodo

Happy Aquarius

Vadbena Silikonska Steklenica Za Vodo Happy Aquarius je varna in dobra oprijem steklenice vode za vse starosti. Ima gladko nasmejano obliko ukrivljenosti in privlačen videz dvostranskih barv, ki predstavlja občutek mladega, energičnega in modnega. Izdelan iz 100% silikona, ki ga je mogoče reciklirati, vzdržuje temperaturno območje 220 stopinj. Od -40 ° C. C, mehčalec ne izluži in ne vsebuje BPA. Mehka površinska prevleka na dotik zagotavlja svilnat občutek, prijazen v oprijem in oprijem. Pomladnost, elastičnost in votla struktura omogočajo, da se steklenica obnese kot ročni prijemal, kot tudi lahka bučnica.

Hotelske

Marn

Hotelske Navdih za praznične prigrizke tradicionalne kulture Tainan (staro mesto na Tajvanu, polno kulturne dediščine) in jih s spreminjanjem v skupek hotelskih ugodnosti ta serija prazničnih prigrizkov, ki jih domačini vedno poznajo kot "Marn", pomeni izpolnitev v kitajski kulturi; želva v obliki riževe torte kot milo in milo za roke, mung fižol torta kot toaletne potrebščine, tang yuan sladki cmok kot krema za roke in parjena bun & amp; Tainan rjava sladkorna torta v obliki čajne garniture. Tainanska kulturna dediščina bi bila lahko razširjena po svetu, saj je hotel lepa platforma za promocijo lokalne kulture.

Laminiran Bambusov Stol

Kala

Laminiran Bambusov Stol Kala, stolček iz laminiranega bambusa z izvlečnim mehanizmom v osrednji osi. Struktura dežnika iz oljnega papirja je bila njegov navdih, laminiran bambusov trak je bil toplotno pečen in pritrjen v lesnem kalupu, ki se je upognil v obliko, kar kaže na njegovo preprostost in orientalsko očarljivost. Zanimiva je elastičnost laminirane strukture iz bambusa in izvlečni mehanizem v osrednji osi, ko bo sedel na stolčku Kala, se bo spuščal rahlo in gladko, ko pa se človek dvigne iz stolčka Kala, se bo povzpel nazaj na svoj položaj .

Igra Za Treniranje Diha

P Y Lung

Igra Za Treniranje Diha Je igrača podobna zasnova za vse starosti, tako da bodo vsi imeli koristi od rednega treninga dihanja za povečanje zmogljivosti pljuč s pihanjem žoge, da gre skozi proge z različnimi kontrolnimi točkami pri nadzoru vdiha in izdiha zraka. Skladbe so na voljo v različnih modulih, prožnih in zamenljivih. Magnetna struktura mehanizma, oblikovana v gradbeniku diha, ki omogoča prilagajanje glede na stanje dihanja.