Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Spletna Stran

Travel

Spletna Stran Zasnova je uporabila minimalističen slog, da ne bi preobremenili uporabniške izkušnje z nepotrebnimi informacijami. Prav tako je zelo težko uporabiti minimalističen slog v potovalni industriji, saj mora vzporedno s preprostim in jasnim dizajnom uporabnik dobiti popolne informacije o svojih potovanjih in tega ni enostavno kombinirati.

Skodelica In Krožnik Za Kavo

WithDelight

Skodelica In Krožnik Za Kavo Postrežba sladkih dobrot z zalogaj na strani kave je del mnogih različnih kultur, saj je običaj, da v Turčiji postrežemo skodelico kave s turško slastjo, biskoti v Italiji, churros v Španiji in datlji v Arabiji. Vendar na običajnih krožnikih te priboljške drsijo proti skodelici za vročo kavo in se iz razlite kave prilepijo ali zmočijo. Da bi to preprečili, ima ta kavna skodelica krožnik z namenskimi režami, ki ohranjajo priboljške za kavo. Ker je kava ena najpomembnejših vročih pijač, je izboljšanje kakovosti pitja kave pomembno v vsakdanjem življenju.

Blagovna Znamka In Embalaža

Leman Jewelry

Blagovna Znamka In Embalaža Vizualna rešitev nove identitete Leman Jewelry je bil popolnoma nov sistem, ki je izpostavil razkošje, izvrstno, a prefinjeno in minimalno počutje. Nov logotip, ki ga je navdihnil Leman-ov delovni proces, njihova storitev oblikovanja visoke mode, je oblikoval vse oblike diamantov, ki obdajajo simbol zvezde ali iskrice, ustvaril prefinjen simbol in tudi odmeval sijoč učinek diamanta. V nadaljevanju so bili vsi založni materiali izdelani s kakovostnimi podrobnostmi, ki poudarjajo in popestrijo razkošnost vseh novih vizualnih elementov blagovne znamke.

Razstava

LuYu

Razstava Umetnost vpliva na življenje in življenje prinaša globok razmislek in interpretacijo umetnosti. Razdalja med umetnostjo in življenjem je lahko vsakodnevna. Če vsak obrok pojeste previdno, lahko svoje življenje spremenite v umetnost. Oblikovalčevo ustvarjanje je tudi umetnost, ki nastaja z lastnimi mislimi. Tehnike so orodja, izrazi pa rezultati. Samo z mislimi bodo res dobra dela.

Čakalnica In Bivalni Prostor

Light Music

Čakalnica In Bivalni Prostor Armand Graham in Aaron Yassin iz New Yorka s sedežem A + A Studio sta za Light Music želela prostor povezati z dinamično sosesko Adams Morgan v Washingtonu, kjer sta nočno življenje in glasbena scena, od jazza to Go-go na punk rock in elektronika so bili vedno osrednji. To je njihov ustvarjalni navdih; rezultat je edinstven prostor, ki združuje vrhunske digitalne metode izdelovanja s tradicionalnimi obrtnimi tehnikami, da ustvari potopni svet s svojim pulzom in ritmom, ki se pokloni živahni izvirni glasbi DC.

Miza

Codependent

Miza Soodvisna se ukvarja s psihologijo in oblikovanjem, s poudarkom na fizični manifestaciji psihološkega stanja, soodvisnosti. Ti dve prepleteni tabeli se morata med seboj zanašati, da delujeta. Obe obliki ne moreta biti samostojni, vendar skupaj ustvarjata eno funkcionalno obliko. Končna tabela je močan primer, katerega celota je večja od vsote njenih delov.