Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Hiša

Zen Mood

Hiša Zen Mood je konceptualni projekt, osredotočen na tri ključne dejavnike: minimalizem, prilagodljivost in estetika. Posamezni segmenti so priloženi in ustvarjajo različne oblike in načine uporabe: domove, pisarne ali razstavne prostore je mogoče ustvariti z uporabo dveh formatov. Vsak modul je zasnovan s 3,20 x 6,00m razporejenimi v 19m² znotraj 01 ali 02 nadstropij. Prevoze v glavnem izvajajo tovornjaki, prav tako jih je mogoče dostaviti in namestiti v samo enem dnevu. To je edinstven, sodoben dizajn, ki ustvarja preproste, živahne in ustvarjalne prostore, ki jih omogočajo čista in industrializirana konstruktivna metoda.

Sistem

Airport Bremen

Sistem Sodoben dizajn z visokim kontrastom in jasnimi informacijami Hirarchie odlikuje nov sistem. Sistem orientacije deluje hitro in bo pozitivno prispeval k kakovosti storitev, ki jo letališče privošči. Poleg uporabe nove pisave, najpomembnejše sredstvo, značilen puščicni element, je vnos različnih, visoko kontrastnih barv. Zlasti je šlo za funkcionalne in psihološke vidike, kot so dobra vidljivost, berljivost in beleženje informacij brez ovir. Uporabljeni so novi aluminijasti kovčki s sodobno optimizirano LED osvetlitvijo. Dodani so bili stolpi za signalizacijo.

Pohištvo Za Umivalnike

Eva

Pohištvo Za Umivalnike Navdih oblikovalca je izhajal iz minimalnega dizajna in za njegovo uporabo kot tiho, a osvežujočo funkcijo v prostoru kopalnice. Izhaja iz raziskovanja arhitekturnih oblik in preprostega geometrijskega obsega. Bazen je lahko potencialni element, ki definira različne prostore okoli in hkrati središče točke v prostoru. Je zelo enostaven za uporabo, čist in tudi trpežen. Obstaja več različic, vključno s samostoječo, sedežno klopjo in steno, pa tudi enojnim ali dvojnim umivalnikom. Spremembe barv (RAL barve) bodo pripomogle k vključitvi dizajna v prostor.

Koncept Embalaže

Faberlic Supplements

Koncept Embalaže V sodobnem svetu so ljudje nenehno izpostavljeni agresivnim vplivom zunanjih negativnih dejavnikov. Slaba ekologija, natrpan življenjski ritem v megalopolih ali stresih vodijo do povečanih obremenitev telesa. Za normalizacijo in izboljšanje funkcionalnega stanja telesa se uporabljajo dodatki. Glavna metafora tega projekta je postal diagram izboljšanja počutja osebe z uporabo dodatkov. Glavni grafični element tudi ponovi obliko črke F - prva črka v blagovni znamki.

Hiša

Dezanove

Hiša Navdih arhitekta je prišel iz obnovljenega evkaliptusovega lesa "bateas". To so platforme za proizvodnjo školjk v ustju in predstavljajo zelo pomembno lokalno industrijo v „Ria da Arousa“ v Španiji. Na teh ploščadih se uporablja les evkaliptusa, v regiji pa obstajajo razširitve tega drevesa. Starost lesa ni skrita, različni zunanji in notranji obrazi lesa pa se uporabljajo za ustvarjanje različnih občutkov. Hiša poskuša izposoditi tradicijo okolice in jih razkriti skozi zgodbo, ki je bila opisana v zasnovi in detajlih.

Restavracija

Xin Ming Yuen

Restavracija Vhod je parada kontrastnih materialov, struktur in barv. Sprejemni prostor je prostor umirjenega udobja. Ugodni vzorci se srečujejo z igrivimi okraski. Zadaj je dinamično območje barov v okviru počitka. Tradicionalne kitajske luči Hui z vzorčnimi lučkami dodajo občutek futurizma. Skozi občutljivo okrašen nadstrešek je jedilnica. Okrašena s cvetličnimi slikami iz rib iz ogljikovih hidratov, reliefnimi vitražnimi zasloni in omarami starodavne zeliščarke Bai Zi je vizualno potovanje skozi čas in kulturne relikvije v modi.