Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Etiketa Za Vino

5 Elemente

Etiketa Za Vino Zasnova "5 Elemente" je rezultat projekta, kjer je naročnik projektni agenciji zaupal s popolno svobodo izražanja. Vrhunec tega dizajna je rimski znak "V", ki prikazuje glavno idejo izdelka - pet vrst vina, prepletenih v edinstveni mešanici. Poseben papir, ki je bil uporabljen za etiketo, ter strateška namestitev vseh grafičnih elementov spodbudijo potencialnega potrošnika, da vzame steklenico in jo zavrti v svoje roke, se je dotakne, kar zagotovo naredi globlji vtis in postane dizajn bolj v spominu.

Ime Projekta : 5 Elemente, Ime oblikovalcev : Valerii Sumilov, Naročnik ime : Etiketka design agency.

5 Elemente Etiketa Za Vino

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.