Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Koktajl Bar

Gamsei

Koktajl Bar Ko se je Gamsei odprl leta 2013, je bil hiper-lokalizem uveden na področje prakse, ki je bilo do tedaj večinoma omejeno na prizorišče hrane. V Gamsei sestavine za koktajle divje lovijo ali gojijo lokalni arteški kmetje. Notranjost bara je jasno nadaljevanje te filozofije. Tako kot koktajli je tudi Buero Wagner vse materiale nabavljal lokalno in v tesnem sodelovanju z lokalnimi proizvajalci pripravil rešitve po meri. Gamsei je popolnoma integriran koncept, ki dogodek pitja koktajla spremeni v novo izkušnjo.

Ime Projekta : Gamsei, Ime oblikovalcev : BUERO WAGNER, Naročnik ime : Trink Tank.

Gamsei Koktajl Bar

Ta izjemna oblika je dobitnica nagrade platinastega oblikovanja na tekmovanju za oblikovanje igrač, iger in hobi izdelkov. Zagotovo bi morali videti platformo oblikovalnega portfelja nagrajenih oblikovalcev, da boste odkrili številne druge, inovativne, izvirne in kreativne igrače, igre in hobi izdelke.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.