Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Vila

Shang Hai

Vila Vila je bila navdihnjena za film The Great Gatsby, saj je moški lastnik tudi v finančni industriji, hostesa pa ima rada stari šanghajski stil Art Deco iz tridesetih let prejšnjega stoletja. Potem ko so oblikovalci preučili fasado stavbe, so ugotovili, da ima tudi slog Art Deco. Ustvarili so edinstven prostor, ki ustreza lastnikovemu najljubšemu slogu Art Deco iz tridesetih let prejšnjega stoletja in je v skladu s sodobnim življenjskim slogom. Da bi ohranili skladnost prostora, so izbrali nekaj francoskega pohištva, svetilk in dodatkov, zasnovanih v tridesetih letih prejšnjega stoletja.

Vila

One Jiyang Lake

Vila To je zasebna vila, ki se nahaja na južnem Kitajskem, kjer oblikovalci v praksi izvajajo teorijo zen budizma. Z opuščanjem nepotrebnega in uporabo naravnih, intuitivnih materialov in jedrnatih načinov oblikovanja so oblikovalci ustvarili preprost, tih in udoben sodoben orientalski življenjski prostor. Udoben sodoben orientalski življenjski prostor uporablja enak preprost oblikovalski jezik kot kakovostno italijansko moderno pohištvo za notranji prostor.

Medicinska Kozmetična Klinika

Chun Shi

Medicinska Kozmetična Klinika Koncept oblikovanja, ki stoji za tem projektom, je "klinika za razliko od klinike", navdihnili pa so jo nekaj majhnih, a lepih umetniških galerij, oblikovalci pa upajo, da ima ta medicinska klinika galerijski temperament. Tako lahko gostje začutijo elegantno lepoto in sproščeno vzdušje, ne stresno klinično okolje. Dodali so nadstrešnico na vhodu in brezmejni robni bazen. Bazen se vizualno poveže z jezerom in odseva arhitekturo in dnevno svetlobo ter privablja goste.

Obesek

Taq Kasra

Obesek Taq Kasra, kar pomeni lok kasre, je spomin na Sašansko kraljestvo, ki je zdaj v Iraku. Ta obesek, navdihnjen z geometrijo Taq kasre in veličino nekdanjih suverenosti, ki je bila v njihovi strukturi in subjektivizmu, je bil uporabljen v tej arhitekturni metodi za izdelavo tega etosa. Najpomembnejši atribut je sodoben dizajn, ki je naredil kos z izrazitim pogledom, tako da je stranski pogled videti kot predor in prinaša subjektivizem ter s čelnim pogledom, da je naredil obokani prostor.

Kavna Miza

Planck

Kavna Miza Miza je izdelana iz različnih kosov vezanega lesa, ki so pod pritiskom zlepljeni. Površine so posute s peskom in obdelane z matiranim in zelo močnim lakom. Obstajata 2 nivoja, saj je notranjost mize votla, kar je zelo praktično za postavitev revij ali pletenic. Pod mizo so vgrajena kolesa s kroglami. Torej je vrzel med tlemi in mizo zelo majhna, hkrati pa se je enostavno premikati. Način uporabe vezane plošče (navpično) je zelo močan.

Poslovni Bivalni Prostor

Rublev

Poslovni Bivalni Prostor Zasnova bivalnega prostora je navdihnjena z ruskim konstruktivizmom, stolpom Tatlin in rusko kulturo. Stolpi v obliki zveze se uporabljajo kot lovilci oči v bivalnem prostoru, kar ustvarja različne prostore v prostoru za bivanje kot določeno vrsto zoniranja. Zaradi okroglo oblikovanih kupola je bivalni prostor udobno območje z različnimi conami, v skupni prostornini 460 sedežev. Območje je predvideno z različnimi sedeži za jedilnico; delujoč; udobje in sproščujoče. Okrogle svetlobne kupole, nameščene v valovito oblikovanem stropu, imajo dinamično osvetlitev, ki se spreminja podnevi.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.