Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stanovanjski Prototip

No Footprint House

Stanovanjski Prototip NFH je razvit za serijsko proizvodnjo, ki temelji na večjem orodjarju montažnih stanovanjskih tipologij. Za nizozemsko družino na jugozahodu Kostarike je bil zgrajen prvi prototip. Izbrali so dvosobno konfiguracijo z jekleno konstrukcijo in zaključki iz borovega lesa, ki so jo na svoje ciljno mesto odposlali na enem samem tovornjaku. Stavba je zasnovana okoli osrednjega servisnega jedra, da bi optimizirali logistično učinkovitost glede sestavljanja, vzdrževanja in uporabe. Projekt si prizadeva za celostno trajnost glede na njegovo gospodarsko, okoljsko, družbeno in prostorsko uspešnost.

Hotel

LiHao

Hotel Vrnitev v naravo, mestno kulturno postajo. Ustvarite rafiniran življenjski slog. Izjemno uživajte v tišini in tišini. Hotel se nahaja v živahnem območju razvojne cone Baoding High-Tech. Oblikovalec na novo opredeli mestni hotelski hotel s celostnim razmišljanjem s ponovnim združevanjem okoliškega okolja, arhitekture, pokrajine in notranjosti, da ustvari prefinjen, naraven in udoben hotelski prostor. Naj se poslovni potniki počutijo uspešne v tihi, kradejo poldnevni prosti čas.

Prodajne Pisarne

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Prodajne Pisarne Z vodno površino kot zrcalom je postavljena višinska slika stavbe; pri kiparstvu in sajenju kot elementih se zanimanje za vodo oblikuje skozi okras; s plavajočim sajenjem in spreminjanjem vodnjakov in umetniških luči se zanimanje izoblikuje water Z vodo kot dušo se skozi prelomno površino sklepa kombinacija umetnosti in funkcije; široko kopališče, na soncu, voda se vali, bistra in prozorna, sijoča, skozi svetlo vodo, jasno vidi odnos vsake ploščice, zdi se, da očisti tudi človeški um na splošno.

Večnamensko Ohišje

Best in Black

Večnamensko Ohišje Best in Black je projekt, katerega namen je ustvariti novo vrsto stanovanjske stavbe. Notranja zasnova stanovanj predstavlja industrijsko oblikovanje, ki se srečuje z mehiško arhitekturo, izbrani materiali pa so namenjeni oblikovanju čuda v javnih prostorih in toplem videzu stanovanj, kar je v nasprotju s čisto trezno fasado. Štiri fasade so očitno navdihnjene v naključni postavitvi oblik igre Tetris, ki tvorijo stene in okna stavbe ter ustvarjajo osvetljene atmosfere, ki ustvarjajo udobje za uporabnika.

Luksuzni Hibridni Klavir

Exxeo

Luksuzni Hibridni Klavir EXXEO je eleganten hibridni klavir za sodobne prostore. Njegova edinstvena oblika uteleša tridimenzionalno zlivanje zvočnih valov. Stranke lahko svoj klavir popolnoma prilagodijo tako, da so v harmoniji z okolico kot dekorativni umetniški kos. Ta visokotehnološki klavir je izdelan iz eksotičnih materialov, kot so Carbon Fiber, vrhunski avtomobilski usnje in zrakoplov Aluminij. Napredni zvočniški sistem; poustvari širok dinamični razpon Grand klavirjev z zvočnim sistemom z močjo 200 W, 9 zvočnikov. Namenska vgrajena baterija omogoča, da klavir izvaja do 20 ur z enim polnjenjem.

Prodajna Hiša

Zhonghe Kechuang

Prodajna Hiša Ta projekt zasleduje globino in natančnost materiala, tehnologije in prostora ter poudarja celovitost funkcije, strukture in oblike. S kombinacijo svetlobnega učinka in novih materialov sestavljajo najboljši estetski elementi, da bi dosegli cilj vrhunske zasnove, da bi ljudem dali neomejen občutek za tehnologijo.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.