Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Družinski Park

Hangzhou Neobio

Družinski Park Na podlagi prvotne postavitve nakupovalnega središča je bil družinski park Hangzhou Neobio razdeljen na štiri glavna funkcionalna območja, vsaka z več dodatnimi prostori. Takšna razdelitev je upoštevala starostne skupine, zanimanja in vedenja otrok, hkrati pa je kombinirala funkcije za zabavo, izobraževanje in počitek med aktivnostmi staršev-otrok. Z razumnim kroženjem v prostoru je celovit družinski park, ki vključuje zabavne in izobraževalne dejavnosti.

Plavalni Klub

Loong

Plavalni Klub Kombinacija storitveno usmerjenega poslovanja z novimi poslovnimi oblikami je trend. Oblikovalec eksperimentalno združuje pomožne funkcije projekta z glavno dejavnostjo, znova optimizira glavne funkcije športnega treninga staršev in otrok ter projekt vgradi v celovit prostor plavanja in športne vzgoje, ki vključuje zabavo in prosti čas.

Etiketa Za Vino

Guapos

Etiketa Za Vino Zasnova ima za cilj spojitev med modernim oblikovanjem in nordijskimi tendencami v umetnosti, ki prikazuje državo izvora vina. Vsak robni rez predstavlja višino, na kateri raste vsak vinograd, in barvo sorte grozdja. Ko so vse steklenice poravnane, nastanejo oblike pokrajine severa Portugalske, regije, ki rodi to vino.

Otroški Klub

Meland

Otroški Klub Celoten projekt je zaključil odličen izraz tematskega otroškega igrišča starš-otrok, ki prikazuje visoko stopnjo popolnosti in doslednosti v poenostavljeni in vesoljski pripovedi. Subtilna zasnova linije povezuje različna funkcionalna področja in uresničuje racionalnost pretokov obiskovalcev. Pripoved o prostoru povezuje različne prostore skozi celoten zaplet in potrošnike pripelje do čudovitega potovanja interakcije med staršem in otrokom.

Stanovanje

Home in Picture

Stanovanje Projekt je življenjski prostor, ustvarjen za štiričlansko družino z dvema otrokoma. Vzdušje sanj, ustvarjeno z oblikovanjem doma, ne izvira le iz pravljičnega sveta, ustvarjenega za otroke, temveč tudi iz futurističnega občutka in duhovnega šoka, ki ga prinaša izziv pri tradicionalni opremi za dom. Oblikovalec ni bil vezan na toge metode in vzorce, zato je tradicionalna logika razpadla in predstavila novo razlago življenjskega sloga.

Stanovanjska Notranja Zasnova

Inside Out

Stanovanjska Notranja Zasnova Arhitekturni oblikovalec je prvi samostojni projekt notranje opreme, izbral mešanico japonskega in nordijskega pohištva, da bi ustvaril udobno in prijetno vzdušje. Les in tkanine se večinoma uporabljajo v celotnem stanovanju z minimalnimi okovji. Koncept "Inside Out"; lesena škatla, ki je razkrita s povezanim lesenim vhodom in hodnikom, medtem ko je odprta za dnevno sobo kot "notri"; z razstavnimi knjigami in likovnimi prikazi, sobe so "zunaj"; žep prostorov, ki služijo življenjskim funkcijam.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.