Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stanovanjska Hiša

Brooklyn Luxury

Stanovanjska Hiša Navdušen s strankovo strastjo do bogatih zgodovinskih rezidenc predstavlja ta projekt prilagoditev funkcionalizma in tradicije namenom sedanjosti. Tako je bil izbran klasični slog, prilagojen in stiliziran kanonom sodobnega oblikovanja in sodobnih tehnologij, novi materiali dobre kakovosti so prispevali k nastanku tega projekta - pravega dragulja newyorške arhitekture. Pričakovani izdatki bodo presegli 5 milijonov ameriških dolarjev, bodo ponudili predpostavko za ustvarjanje elegantne in bogate notranjosti, hkrati pa tudi funkcionalne in udobne.

Ime Projekta : Brooklyn Luxury, Ime oblikovalcev : Marian Visterniceanu, Naročnik ime : Design Solutions S.R.L..

Brooklyn Luxury Stanovanjska Hiša

Ta neverjetna zasnova je dobitnica srebrne nagrade za oblikovanje na področju mode, oblačil in oblačil. Zagotovo bi morali videti srebrni nagrajeni oblikovalski portfelj oblikovalcev, da boste odkrili še mnoga nova, inovativna, izvirna in kreativna modna, oblačilna in oblačilna dela.

Oblikovanje dneva

Neverjetna zasnova. Dober dizajn. Najboljši dizajn.

Dobri modeli ustvarjajo vrednost za družbo. Vsak dan imamo poseben oblikovalski projekt, ki izkazuje odličnost v oblikovanju. Danes z veseljem prikazujemo nagrajen dizajn, ki pozitivno vpliva. Vsakodnevno se bomo predstavljali bolj odlični in navdihujoči modeli. Vsak dan nas obiščite, da boste uživali v novih dobrih oblikovalskih izdelkih in projektih največjih oblikovalcev po vsem svetu.