Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Čajni Set

Vapor Breeze

Čajni Set Lonček za čaj je škatla, ki vsebuje vesolje bistva, ki čaka, da se sprosti. Če pogledate v odprtino, lahko najdete strukturo dinamičnih kanalov, ki so vmesni znotraj parov. Struktura se odraža tudi na koži zunaj. Celotno telo ponazarja bistvo, s katerim lahko ljudje vsak dan vizualizirajo in uživajo.

Stojalo Za Rože

Eyes

Stojalo Za Rože Oči je stojalo za rože za vse priložnosti. Ovalno telo je pozlačeno z nepravilnimi odprtinami kot človeške oči, ki v materi naravi vedno iščejo čudovite stvari. Stojalo se obnaša kot filozof. Neguje naravne lepote in prikazuje ves svet zate, preden ga ali potem, ko ga prižgeš.

Maska

Billy Julie

Maska Ta zasnova je navdihnjena z mikroizražanjem. Oblikovalec izbere Billyja in Julie za dve vrsti več osebnosti. Zapleteni elementi so ustvarjeni s parametrično prilagoditvijo orientacij lestvice podobne geometrije, ki temelji na zapleteni krivulji s predelnimi stenami. Kot vmesnik in tolmač je ta maska ustvarjena, da bi ljudje preučili lastno vest.

Asistent Za Ličenje

Eyelash Stand

Asistent Za Ličenje Ta zasnova raziskuje metaforo trepalnic. Oblikovalec meni, da je trepalnice zasledovanje osebnega pričakovanja. Ustvari stojalo za trepalnice kot ikono življenja ali miniaturno fazo predstave. Ta stojalo simbolizira spominjanje zjutraj ali pred spanjem, tako da trepalnice začasno postavijo pred ali po nanosu. Stojalo za trepalnice je način, kako si zapomniti, kaj je nekaj trivialnega pripomoglo k osebni vsakodnevni avanturi.

Namestitev Teme

Dancing Cubes

Namestitev Teme Ta zasnova interaktivno deluje z modulom, ki je prikazan. To tematsko stojalo je zasnovano s samo-razširjenim mehanizmom za povezovanje šestih ali več kock na povečano enoto v treh pravokotnih smereh. Konfiguracija proste oblike z zarezami naredi povezavo podobno prepletenim plesalcem. Razporeditev majhnih lukenj ustvarja strukturo nastanitve za objekt z linearnimi deli.