Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Jedilni Pribor

Ingrede Set

Jedilni Pribor Set jedilnega pribora Ingrede je zasnovan tako, da izraža potrebo po popolnosti v vsakdanjem življenju. Komplet za vilice, žlico in nož skupaj z magneti. Jedilni pribor stoji navpično in ustvarja harmonijo mize. Matematične oblike so lahko konstruirale eno tekočo obliko, sestavljeno iz treh različnih kosov. Ta pristop ustvarja nove možnosti, ki jih je mogoče uporabiti za številne različne izdelke, kot so namizni pribor in drugi pripomočki.

Glasbena Priporočila Storitev

Musiac

Glasbena Priporočila Storitev Musiac je glasbeno priporočilo, s pomočjo proaktivne udeležbe poišče natančne možnosti za svoje uporabnike. Njegov namen je predlagati alternativne vmesnike, s katerimi bi izzvali algoritem avtokracije. Filtriranje informacij je postalo neizogiben iskalni pristop. Vendar ustvarja učinke komornih odmevov in omeji uporabnike v svojem območju udobja, tako da strogo upoštevajo njihove želje. Uporabniki postanejo pasivni in nehajo dvomiti v možnosti, ki jih ponuja stroj. Poraba časa za pregled možnosti lahko poveča velike bio-stroške, vendar je to napor, ki ustvarja smiselno izkušnjo.

Stanovanjski Prototip

No Footprint House

Stanovanjski Prototip NFH je razvit za serijsko proizvodnjo, ki temelji na večjem orodjarju montažnih stanovanjskih tipologij. Za nizozemsko družino na jugozahodu Kostarike je bil zgrajen prvi prototip. Izbrali so dvosobno konfiguracijo z jekleno konstrukcijo in zaključki iz borovega lesa, ki so jo na svoje ciljno mesto odposlali na enem samem tovornjaku. Stavba je zasnovana okoli osrednjega servisnega jedra, da bi optimizirali logistično učinkovitost glede sestavljanja, vzdrževanja in uporabe. Projekt si prizadeva za celostno trajnost glede na njegovo gospodarsko, okoljsko, družbeno in prostorsko uspešnost.

Hotel

LiHao

Hotel Vrnitev v naravo, mestno kulturno postajo. Ustvarite rafiniran življenjski slog. Izjemno uživajte v tišini in tišini. Hotel se nahaja v živahnem območju razvojne cone Baoding High-Tech. Oblikovalec na novo opredeli mestni hotelski hotel s celostnim razmišljanjem s ponovnim združevanjem okoliškega okolja, arhitekture, pokrajine in notranjosti, da ustvari prefinjen, naraven in udoben hotelski prostor. Naj se poslovni potniki počutijo uspešne v tihi, kradejo poldnevni prosti čas.

Prodajne Pisarne

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Prodajne Pisarne Z vodno površino kot zrcalom je postavljena višinska slika stavbe; pri kiparstvu in sajenju kot elementih se zanimanje za vodo oblikuje skozi okras; s plavajočim sajenjem in spreminjanjem vodnjakov in umetniških luči se zanimanje izoblikuje water Z vodo kot dušo se skozi prelomno površino sklepa kombinacija umetnosti in funkcije; široko kopališče, na soncu, voda se vali, bistra in prozorna, sijoča, skozi svetlo vodo, jasno vidi odnos vsake ploščice, zdi se, da očisti tudi človeški um na splošno.

Večnamensko Ohišje

Best in Black

Večnamensko Ohišje Best in Black je projekt, katerega namen je ustvariti novo vrsto stanovanjske stavbe. Notranja zasnova stanovanj predstavlja industrijsko oblikovanje, ki se srečuje z mehiško arhitekturo, izbrani materiali pa so namenjeni oblikovanju čuda v javnih prostorih in toplem videzu stanovanj, kar je v nasprotju s čisto trezno fasado. Štiri fasade so očitno navdihnjene v naključni postavitvi oblik igre Tetris, ki tvorijo stene in okna stavbe ter ustvarjajo osvetljene atmosfere, ki ustvarjajo udobje za uporabnika.