Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Cifi Krof Vrtca

CIFI Donut

Cifi Krof Vrtca Vrtec CIFI Donut je navezan na stanovanjsko skupnost. Da bi ustvarili prostor za predšolsko vzgojo, ki vključuje praktičnost in lepoto, skuša združiti prodajni prostor z izobraževalnim prostorom. Z obročno strukturo, ki povezuje tridimenzionalne prostore, sta stavba in pokrajina harmonično integrirana in tvorita prostor za dejavnosti, poln zabavnega in izobraževalnega pomena.

Alkoholna Pijača

GuJingGong

Alkoholna Pijača Na embalaži so predstavljene kulturne zgodbe ljudi, vzorci pitja pitja pa so natančno narisani. Zmaj je na Kitajskem spoštovan in simbolizira trdoživost. Na sliki Zmaj pride ven piti. Ker ga vino privlači, lebdi okoli vinske steklenice in doda tradicionalne elemente, kot so Xiangyun, palača, gora in reka, kar potrjuje legendo o vinu Gujing tribute. Po odpiranju škatle bo plast papirnatega papirja z ilustracijami, da bo škatla po odprtju imela učinek celotnega zaslona.

Restavracija

Thankusir Neverland

Restavracija Območje celotnega projekta je precej veliko, stroški preoblikovanja električne energije in vode ter centralna klimatska naprava so visoki, prav tako tudi druga kuhinjska strojna oprema in oprema, tako da je razpoložljivi proračun za dekoracijo notranjega prostora precej omejen, zato oblikovalci prevzamejo " narava lepota same stavbe ", ki prinaša veliko presenečenje. Streha je bila spremenjena tako, da so na zgornjo stran namestili različna nebesna svetila. Čez dan sonce sije skozi nebesne luči, ustvarja naravo in harmonizira svetlobni učinek.

Prstan

Ohgi

Prstan Mimaya Dale, oblikovalka prstana Ohgi, je s tem prstanom poslala simbolično sporočilo. Njen navdih prstana je izhajal iz pozitivnih pomenov, ki jih imajo japonski navijaški zložljivci in kako zelo jih ljubijo v japonski kulturi. Za material uporablja 18K rumeno zlato in safir, iz njih pa je razkošna avra. Poleg tega zložljivi ventilator sedi na prstanu pod kotom, ki daje edinstveno lepoto. Njena zasnova je enotnost med Vzhodom in Zahodom.

Odpirač Za Pisma

Memento

Odpirač Za Pisma Vsi se začnejo s hvaležnimi. Niz odpirač za pisma, ki odraža poklice: Memento ni le nabor orodij, ampak tudi vrsta predmetov, ki izraža uporabnikovo hvaležnost in občutke. S pomočjo semantike izdelkov in preprostih slik različnih poklicev, oblikovanja in edinstvene načine uporabe vsakega Memento dela uporabniku prinašajo različne srčne izkušnje.

Japonska Restavracija In Bar

Dongshang

Japonska Restavracija In Bar Dongshang je japonska restavracija in bar v Pekingu, sestavljen iz bambusa v različnih oblikah in velikostih. Vizija projekta je bila ustvariti edinstveno jedilno okolje s prepletanjem japonske estetike z elementi kitajske kulture. Tradicionalni material z močnimi povezavami z umetnostjo in obrtjo obeh držav pokriva stene in strop, da ustvari intimen ambient. Naravni in trajnostni material simbolizira anti-urbano filozofijo v kitajski klasični zgodbi, sedem modrecev bambusovega rova, notranjost pa vzbuja občutek obedovanja v bambusovem gozdu.