Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Stanovanjska Hiša

SV Villa

Stanovanjska Hiša Predmet SV Villa je živeti v mestu s privilegiji podeželja in sodobnega oblikovanja. Spletna stran z neprimerljivim pogledom na mesto Barcelona, goro Montjuic in Sredozemsko morje v ozadju ustvarja nenavadne svetlobne pogoje. Hiša se osredotoča na lokalne materiale in tradicionalne metode izdelave, hkrati pa ohranja zelo visoko raven estetike. To je hiša, ki ima občutljivost in spoštovanje do svojega kraja

Pakirani Koktajli

Boho Ras

Pakirani Koktajli Boho Ras prodaja pakirane koktajle, narejene z najboljšimi lokalnimi indijskimi žganimi pijačami. Izdelek nosi boemsko vibro, ki zajame nekonvencionalen umetniški življenjski slog, vizualnost izdelka pa je abstraktni prikaz žvrgolenja, ki ga potrošnik dobi po pitju koktajla. Popolnoma je uspel doseči sredino, kjer se srečujeta Global in Local, kjer se zlijeta in tvorita Glocal vibe za izdelek. Boho Ras prodaja čiste žgane pijače v 200 ml steklenicah in pakirane koktajle v plastenkah po 200 ml in 750 ml.

Robot Za Nego Hišnih Ljubljenčkov

Puro

Robot Za Nego Hišnih Ljubljenčkov Cilj oblikovalca je bil rešiti težave pri vzgoji psov z enim osebam. Anksiozne motnje pasjih živali in fiziološke težave izvirajo iz daljšega obdobja odsotnosti oskrbovancev. Oskrbniki so si zaradi majhnih življenjskih površin delili življenjsko okolje s sosednjimi živalmi, kar povzroča sanitarne težave. Oblikovalec, ki je navdihnjen iz bolečinskih točk, je ustvaril skrbnega robota, ki se 1. igra in sodeluje z živalmi, ki jih spremljajo, z metanjem priboljškov, 2. čisti prah in drobtine po dejavnostih v zaprtih prostorih in 3. prevzame vonjave in dlako, ko živali spremljevalke počivaj.

Koncept Ležalnika

Dhyan

Koncept Ležalnika Dyhan lounge koncept združuje sodoben dizajn s tradicionalnimi vzhodnimi idejami in načeli notranjega miru s povezovanjem z naravo. Z uporabo Lingama kot navdiha in Bodhi-japonskega vrta kot osnove na modulih koncepta Dhyan (sanskrt: meditira) pretvarja vzhodne filozofije v raznolike konfiguracije, ki uporabniku omogočajo, da izbere svojo pot do zen / sprostitve. Način vodnega ribnika obdaja uporabnika s slapom in ribnikom, medtem ko vrtni način obdaja uporabnika z zelenjem. Standardni način vsebuje območja za shranjevanje pod platformo, ki deluje kot polica.

Stanovanjske Enote

The Square

Stanovanjske Enote Ideja oblikovanja je bila preučiti arhitekturne odnose med različnimi oblikami, ki so sestavljene skupaj, da bi ustvarili podobne premikajoče se enote. Projekt je sestavljen iz 6 enot, vsaka ima 2 dostavna zabojnika, pritrjena drug na drugega, ki tvorita maso oblike L. Te enote v obliki črke L. so pritrjene v prekrivajočih se mestih, ki ustvarjajo praznine in trdno, da dajejo občutek gibanja in zagotavljajo dovolj dnevne svetlobe in dobro prezračevanje okolje. Glavni oblikovalski cilj je bil ustvariti majhno hišo za tiste, ki preživijo noč na ulicah brez doma ali zavetišča.

Podcast

News app

Podcast News je aplikacija za intervju za zvočne informacije. Navdihuje ga iOS Apple ploska oblika z ilustracijami, ki ponazarjajo informativne bloke. Vizualno ozadje ima električno modro barvo kot poslanstvo, da se bloki izstopajo. Cilj je zelo malo grafičnih elementov, da je aplikacija enostavna za uporabo, ne da bi uporabnika odvrnila ali izgubila.