Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Obnova Starega Gradu

Timeless

Obnova Starega Gradu Lastnik je aprila 2013 kupil Crawfordton House na Škotskem in si prizadeval, da bi povrnil prvotni okus starodavnega škotskega plemstva in združljiv s sodobnim življenjem. Značilnosti in zgodovinske nahajališča antičnega gradu so ohranjene z izvirnim okusom. Oblikovalska estetika in regionalna kultura različnih stoletij trčita z umetniškimi iskricami v istem prostoru.

Fotografije Za Naslovnice Revij

TimeFlies

Fotografije Za Naslovnice Revij Glavna ideja je bila, da izstopajo iz množice tradicionalnih revij za stranke. Najprej s pomočjo nenavadnega ovitka. Sprednja platnica revije TimeFlies za letalsko družbo Nordica ima sodobno estonsko zasnovo, naslov revije na naslovnici vsake številke pa je napisal avtor predstavljenega dela. Sodoben in minimalističen dizajn revij brez dodatnih besed ustvarja ustvarjalnost nove letalske družbe, privlačnost estonske narave in uspeh mladih estonskih oblikovalcev.

Umivalnik

Thalia

Umivalnik Umivalnik je videti kot popka, ki je pripravljen za cvetenje in napolnitev: tako cveti, da je bil izdelan iz spretne zveze iz maščobnega macesna in tikovine, esencije v zgornjem delu in druge v spodnjem. Trdna in varna tekma, ki nudi poseben eleganten pridih in barvno živahnost z veselim prepletanjem zrn z vedno različnimi odtenki, ki proizvajajo edinstvene umivalnike. Za lepoto tega predmeta sta značilna njegova asimetrija in harmonija s srečanjem različnih oblik in lesene esence.

Sedež Podjetja

Nippo Junction

Sedež Podjetja Glavni sedež podjetja Nippo je zgrajen na večplastnem križišču mestne infrastrukture, hitre ceste in parka. Nippo je vodilno podjetje v cestni gradnji. Michi, ki v japonščini pomeni "ulica", kot osnovo njihovega oblikovalskega koncepta definirajo kot "tisto, kar povezuje različne komponente". Michi zgradbo povezuje z urbanim kontekstom in med seboj povezuje tudi posamezne delovne prostore. Michi je bil okrepljen za ustvarjanje ustvarjalnih povezav in za uresničitev Junction Place edinstvenega delovnega mesta, ki je možno le tukaj pri Nippu.

Zasebna Hiša

Bbq Area

Zasebna Hiša Projekt območja bbq je prostor, ki omogoča kuhanje na prostem in ponovno združitev družine. V Čilu je območje bbq običajno nameščeno daleč od hiše, vendar je v tem projektu del hiše, ki ga povezuje z vrtom, z velikimi svetlobnimi zložljivimi okni, ki omogočajo, da čarovnica vrtnega prostora priteče v hišo. Štirje prostori, narava, bazen, jedilnica in kuhanje so združeni v edinstven dizajn.

Digitalni Recepti Družbenih Medijev

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Digitalni Recepti Družbenih Medijev Unilever Food Solutions je zadolženo rezidenčno kuharico Heidi Heckmann (regionalni kuharski kuhar, Cape Town) zadolžil, da ustvari 11 edinstvenih receptov začimbnih mešanic z uporabo ponudbe začimb Robertsons. V okviru kampanje "Naše potovanje, tvoje odkritje" je bila ideja ustvariti edinstvene slike in modele z uporabo teh sestavin za zabavno Facebook kampanjo. Vsak teden je Edinstvena mešanica začimb Chef Heidi objavljena kot medijsko bogata Facebook platna. Vsak od teh receptov je na voljo tudi za prenos iPada na spletni strani UFS.com.