Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Kavarna

Perception

Kavarna Ta majhna topla lesena kavarna se nahaja na vogalu križišča v mirni soseski. Centralizirano območje odprte priprave obiskovalcem povsod, kjer je sedež ali miza v kavarni, ponuja čiste in obsežne izkušnje z izvajanjem bariste. Stropni objekt, imenovan "Senčenje drevesa", se začne na zadnji strani pripravljalnega območja in pokriva območje strank, da ustvari celotno vzdušje te kavarne. Obiskovalcem daje nenavaden prostorski učinek in postane tudi medij za ljudi, ki se želijo z okusi kave izgubiti v mislih.

Javni Zunanji Vrtni Stol

Para

Javni Zunanji Vrtni Stol Para je komplet javnih zunanjih stolov, namenjenih zagotavljanju omejene prilagodljivosti v zunanjih okoljih. Komplet stolov, ki ima edinstveno simetrično obliko in popolnoma odstopa od neločljivega vizualnega ravnovesja običajnega oblikovanja stolov. Ta preprost stolp je navdihnjen s preprosto obliko kladiva, drzen, sodoben in pozdravlja interakcijo. Para A s težkim uteženim dnom podpira vrtenje 360 okoli svoje osnove, Para B pa dvosmerno obračanje.

Miza

Grid

Miza Mreža je miza, zasnovana iz mrežnega sistema, ki je bil navdihnjen s tradicionalno kitajsko arhitekturo, kjer se vrsta lesene konstrukcije, imenovane Dougong (Dou Gong), uporablja v različnih delih stavbe. Z uporabo tradicionalne lesene strukture lesa je sestavljanje mize tudi proces učenja o strukturi in doživljanja zgodovine. Nosilna konstrukcija (Dou Gong) je izdelana iz modularnih delov, ki jih je mogoče enostavno razstaviti in jih je treba shraniti.

Pohištvena Serija

Sama

Pohištvena Serija Sama je verodostojna serija pohištva, ki s svojimi minimalnimi, praktičnimi oblikami in močnim vizualnim učinkom zagotavlja funkcionalnost, čustveno izkušnjo in unikatnost. Kulturni navdih, ki izhaja iz poezije vrtinčastih kostumov, oblečenih v obredih Sama, je v svoji zasnovi interpretiran skozi igro stožčaste geometrije in tehnik upogibanja kovin. Kiparska drža serije je kombinirana s preprostostjo materialov, oblik in proizvodnih tehnik, kar ponuja funkcionalno & amp; estetske koristi. Rezultat je sodobna serija pohištva, ki daje značilen pečat bivalnim prostorom.

Prstan

Dancing Pearls

Prstan Plešejo biseri med šumenjem morskih valov, je rezultat navdiha iz oceana in biserov in je prstan 3D modela. Ta prstan je zasnovan s kombinacijo zlata in barvitih biserov s posebno strukturo za izvajanje gibanja biserov med bučnimi valovi oceana. Premer cevi je bil izbran v dobri velikosti, zaradi česar je zasnova dovolj robustna, da je model izdelan.

Mačja Postelja

Catzz

Mačja Postelja Pri oblikovanju mačje postelje Catzz so navdih črpale potrebe mačk in lastnikov ter morale združiti funkcijo, preprostost in lepoto. Med opazovanjem mačk so njihove edinstvene geometrijske značilnosti navdihnile čisto in prepoznavno obliko. Nekateri značilni vedenjski vzorci (npr. Premikanje ušes) so se vključili v mačjo uporabniško izkušnjo. Ob upoštevanju lastnikov v mislih je bil cilj ustvariti kos pohištva, ki bi ga lahko prilagodili in ponosno razstavili. Poleg tega je bilo pomembno zagotoviti enostavno vzdrževanje. Vse to omogoča eleganten, geometrijski dizajn in modularna struktura.