Oblikovalna revija
Oblikovalna revija
Ponovna Znamka Yong Harbor

Hak Hi Kong

Ponovna Znamka Yong Harbor Predlog uporablja tri koncepte za obnovo sistema CI za ribiško pristanišče Yong-An. Prvi je nov logotip, ki ustvarja s specifičnim vizualnim gradivom, pridobljenim iz kulturnih značilnosti skupnosti Hakka. Naslednji korak je ponovna raziskava zabavne izkušnje, nato ustvarite dva lika maskote, ki predstavljata in pustite, da se pojavita v novih atrakcijah za vodenje turistov v pristanišče. Nenazadnje je v notranjosti načrtovati devet pik, ki jih obdajajo zabavne dejavnosti in okusne kuhinje.

Oblikovanje Razstav

Tape Art

Oblikovanje Razstav V letu 2019 je Tajpej popestrila vizualna zabava linij, barvnih koščkov in fluorescence. To je bila umetniška razstava Tape That, ki sta jo organizirala FunDesign.tv in Tape That Collective. Različni projekti z nenavadnimi idejami in tehnikami so bili predstavljeni v 8 tračnih umetniških instalacijah in razstavljenih več kot 40 slik trakov, skupaj z video posnetki umetnikovega dela v preteklosti. Prav tako so dodali briljantne zvoke in svetlobo, da so dogodek popestrili umetniški milje, materiali, ki so jih nanesli, pa so bili platneni trakovi, vodilni trakovi, papirni trakovi, embalaže, plastični trakovi in folije.

Frizerski Salon

Vibrant

Frizerski Salon Zajemanje bistva botanične podobe je na celotnem prehodu nastal nebesni vrt, ki takoj povabi goste, da se podijo, se oddaljujejo od množice in jih pozdravijo z vhoda. Z ostrimi postavitvami se poglej naprej v prostor in se razširi z natančnimi zlatimi dotiki. Botanične metafore so še vedno živo izražene po celotni sobi, nadomeščajo vrvež, ki prihaja z ulic, in tu postane skriven vrt.

Zasebna Rezidenca

City Point

Zasebna Rezidenca Oblikovalec je navdih iskal v urbani krajini. Prizor vročega urbanega prostora se je tako 'razširil' na življenjski prostor, projekt pa je zaznamovala metropolitanska tematika. Temne barve so bile poudarjene s svetlobo, da ustvarijo čudovite vizualne učinke in vzdušje. Z mozaikom, slikami in digitalnimi odtisi z visokih stavb je v notranjost vnesel vtis sodobnega mesta. Oblikovalec se je zelo potrudil pri prostorskem načrtovanju, še posebej osredotočen na funkcionalnost. Rezultat je bil eleganten in razkošen dom, ki je bil dovolj prostoren, da je lahko oskrboval 7 ljudi.

Instalacijska Umetnost

Inorganic Mineral

Instalacijska Umetnost Navdušen z globokimi občutki do narave in izkušnjami arhitekta, se Lee Chi osredotoča na ustvarjanje edinstvenih botaničnih umetniških instalacij. Z razmišljanjem o naravi umetnosti in raziskovanju ustvarjalnih tehnik Lee spreminja življenjske dogodke v formalizirane umetnine. Tema te serije del je raziskati naravo materialov in kako materiale lahko rekonstruiramo z estetskim sistemom in novo perspektivo. Lee tudi verjame, da lahko redefinicija in obnova rastlin in drugih umetnih materialov naravna krajina čustveno vpliva na ljudi.

Stol

Haleiwa

Stol Haleiwa tka trajnostni rattan v pustovanje in daje izrazito silhueto. Naravni materiali se spoštujejo obrtniške tradicije na Filipinih, ki so jih spremenili za današnji čas. Seznanjen ali uporabljen kot izjava, vsestranskost dizajna omogoča, da se ta stol prilagodi različnim slogom. Ustvari ravnovesje med obliko in funkcijo, milino in močjo, arhitekturo in oblikovanjem, Haleiwa je prav tako udobna in lepa.